Dosar penal pentru o tânără din Blaj, care a furat dintr-un magazin bunuri de 73 de lei

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat o tânără care se pare că a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

La data de 07 octombrie 2018, în jurul orei 20.30, poliţiştii ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat o tânără care se pare că a sustras mai multe bunuri, în valoare de 73 lei dintr-o societate comercială din Blaj.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânăra, profitând de neatenţia personalului societăţii comerciale, ar fi sustras de pe rafturi mai multe bunuri, în valoare de 73 lei, pe care le-a ascuns în interiorul vestei și apoi a trecut cu acestea de casa de marcat fără să le achite.

Faţă de tânără a fost întocmit dosar penal pentru furt iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

adrian negrea 8 noiembrie 2018 at 21:53

Pe asta care a furat a-ti dat-o in ziar ,dar pe MAN cel care a lovit doi copii pe trecere de pietoni si a fugit de la locul faptei de ce nu l-ati dat in ziar ?

Comentariile sunt oprite