Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal, cadou de la polițiști pentru un șofer supărat, aflat la volan fără permis și sub influența alcoolului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La data de 24 august, în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe DN 1, în afara localităţii Cunţa, un autoturism condus de D.C., de 52 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba.

Deoarece conducătorul auto nu a prezentat permisul de conducere s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât D.C. emana miros de alcool i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, insă acesta a refuzat.

”Mai mult, pe toată perioada verificărilor, bărbatul a avut o atitudine sfidătoare la adresa agenţilor de poliţie, acesta fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge şi sfidarea organelor judiciare”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea