Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Dormitor în stil Feng Shui (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dormitorul este camera în care mergem cel mai târziu, dar trebuie să ne asigure cel mai important lucru, un somn odihnitor. Dacă te numeri printre cele care preferă să aranjeze mobila astfel încât toate energiile bune să contribuie la starea ta de bine, iată ce ar trebui să reții, conform regulilor Feng Shui:

Poziționarea patului

Acesta trebuie să fie aranjat astfel încât să poți vedea ușa, dar fără a fi pe linie directă cu aceasta (picioarele nu trebuie să fie îndreptate spre ușă). De asemenea, evită ca tăblia patului să fie așezată pe peretele care susține baia de partea cealaltă. Alege un perete solid, care să-ți permită trecerea prin toate cele trei laturi rămase (stânga, dreapta și la picioare). Pe cât posibil, nu îl plasa sub grinzi joase sau sub tavane înclinate.

Cum trebuie să arate patul

În primul rând, tăblia reprezintă suport și stabilitate în viață și în relațiile personale și trebuie să fie solidă și fără niciun fel de perforații sau spații cu bare. Mobila pentru dormitor trebuie să includă un pat care să aibă picioarele înălțate, astfel încât energiile să poată circula și tu să ai acces să poți curăța. Dacă ai obiceiul să depozitezi diferite obiecte sub pat, află că asta îți poate influența somnul și se pot crea blocaje. Pantofii îți pot da o stare de neliniște și de mișcare, bagajele dau senzația că ești mereu pe drumuri. De preferat este să nu ai nimic sub pat sau dacă nu ai încotro, optează pentru obiecte care te duc cu gândul la somn, cum ar fi perne, pilote sau pături.

Noptierele

Ținând cont de ideea de spațiu și în stânga și în dreapta, așază câte o noptieră de-o parte și de alta a patului, chiar dacă ești singură. Asta va atrage energia unui potențial partener sau va permite celui din viața ta să aibă spațiul său. Poți să le alegi în același ton cu rama patului sau într-o culoare care să se potrivească. Apoi, alege veiozele și eventual poți așeza un obiect care să simbolizeze dragostea (o poză cu voi doi sau două rațe mandarin).

Fără electronice

Da, știm că e plăcut să adormi seara uitându-te la un film sau ascultând muzica preferată, dar conform Feng Shui asta îți poate influența negativ somnul. Lasă electronicele în living și mai bine folosește un ceas deșteptător și citește o carte captivantă.

Mută sala de sport și biroul

Nu muta aparatele cu care faci sport sau biroul în dormitor, chiar dacă ai suficient spațiu și este tentant să ai totul la îndemână. Acestea sunt elemente care activează energiile și nu te lasă să te odihnești. Dacă nu ai alt spațiu pentru birou, încearcă să depărtezi cumva zona de lucru de cea de somn sau la final de lucru, acoperă masa cu ceva dintr-un material plăcut.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea