Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Șerdean: ”Avem motivația de a schimba cu adevărat, în bine, fața României”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul PP-DD Alba pe Colegiul de Deputați nr.1 (Alba Iulia) este Dorin Șerdean, președintele organizației municipale și viceprimar al Municipiului Alba Iulia.

Are 43 de ani, este albaiulian, licenţiat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale-Academia de Studii Economice Bucureşti, al Şcolii Naţionale de Antrenori-Ministerul Tineretului şi Sportului, Bucureşti și are un master în economie,specializarea Administrarea Afacerilor, Facultatea de Ştiinţe-Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și are o experiență profesională de peste 15 ani în marketing și management lucrând în această perioadă pe posturi de conducere.

Dincolo de detaliile tehnice ale unui Curriculum Vitae, Dorin Șerdean se prezintă chiar el, astfel: ”Am o experienţă în poziţii de conducere în mediul privat şi în companii multinaţionale, o experienţă extinsă în a lucra cu oamenii, fie în calitate de profesor şi antrenor de şah, fie în calitate de iniţiator şi constructor de reţele, structuri piramidale de consultanţi şi agenţi în vânzări şi structuri de consumatori. La nivel personal, sunt un om care pune accentul pe cinste, corectitudine, nu am făcut afaceri cu statul, nu am luat niciodată un leu din vreun contract cu instituţii publice şi sunt preocupat de modul în care se gestionează banul public. Am crescut pe puterile mele ca “self made business man, provenind dintr-o familie simplă,de oameni muncitori”.

Consecvent în decizia sa de a se perfecționa continuu pentru a deveni un politician mai bun astfel încât să aibă și posibilitatea să contribuie cât mai mult la bunăstarea municipiului Alba Iulia și a albaiulienilor, a decis să candideze pentru un post de deputat, fiind convins că odată ajuns în Parlament va putea să inițieze legi benefice pentru cetățenii municipiului și implicit ai întregului județ.

Ținta sa în alegeri este de a câștiga colegiul iar la nivelul partidului, de a obține peste 20% din voturi, un ”scor” meritat pe deplin deoarece, în opinia sa, alegătorii au observat deja că PP-DD are ”o echipă de oameni noi în peisajul politic autohton, mânați din spate de interesul de a face bine”:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea