Ziarul Unirea

Dorin Șerdean: ”Avem motivația de a schimba cu adevărat, în bine, fața României”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Candidatul PP-DD Alba pe Colegiul de Deputați nr.1 (Alba Iulia) este Dorin Șerdean, președintele organizației municipale și viceprimar al Municipiului Alba Iulia.

Are 43 de ani, este albaiulian, licenţiat al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale-Academia de Studii Economice Bucureşti, al Şcolii Naţionale de Antrenori-Ministerul Tineretului şi Sportului, Bucureşti și are un master în economie,specializarea Administrarea Afacerilor, Facultatea de Ştiinţe-Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și are o experiență profesională de peste 15 ani în marketing și management lucrând în această perioadă pe posturi de conducere.

ELIT

Dincolo de detaliile tehnice ale unui Curriculum Vitae, Dorin Șerdean se prezintă chiar el, astfel: ”Am o experienţă în poziţii de conducere în mediul privat şi în companii multinaţionale, o experienţă extinsă în a lucra cu oamenii, fie în calitate de profesor şi antrenor de şah, fie în calitate de iniţiator şi constructor de reţele, structuri piramidale de consultanţi şi agenţi în vânzări şi structuri de consumatori. La nivel personal, sunt un om care pune accentul pe cinste, corectitudine, nu am făcut afaceri cu statul, nu am luat niciodată un leu din vreun contract cu instituţii publice şi sunt preocupat de modul în care se gestionează banul public. Am crescut pe puterile mele ca “self made business man, provenind dintr-o familie simplă,de oameni muncitori”.

Consecvent în decizia sa de a se perfecționa continuu pentru a deveni un politician mai bun astfel încât să aibă și posibilitatea să contribuie cât mai mult la bunăstarea municipiului Alba Iulia și a albaiulienilor, a decis să candideze pentru un post de deputat, fiind convins că odată ajuns în Parlament va putea să inițieze legi benefice pentru cetățenii municipiului și implicit ai întregului județ.

Ținta sa în alegeri este de a câștiga colegiul iar la nivelul partidului, de a obține peste 20% din voturi, un ”scor” meritat pe deplin deoarece, în opinia sa, alegătorii au observat deja că PP-DD are ”o echipă de oameni noi în peisajul politic autohton, mânați din spate de interesul de a face bine”:

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

31 Comentarii

apoliticul 9 noiembrie 2012 at 20:59

O sa castigi colegiul cind o zbura porcul.De 5% la alegeri ce zici?Multa lume si-a schimbat parerea de cind cu Oltchimul.
P.S. otevistul sef are in sondaje 12-14% deci a INFRINT !!

Albaiulian 10 noiembrie 2012 at 9:05

Ca sa castige trebuie sa aiba si „fata”, dar cu moaca aia nu cred ca va avea castig de cauza. Am vazut in CV-ul sau scolile pe care le-a absolvit dar nu si locurile de munca. Or fi secrete? Am vrea sa stim si noi de unde si-a castigat banii cu care si-a platit scolile( sau mai bine diplomele)!

@Albaiulean 10 noiembrie 2012 at 12:53

Stimabile, nu toti in tara asta sunt plagiatori,repetenti sau semianalfabeti cu diplome vandute de abranburica,intreaba-i pe alde pilotul,cacarau sau cacareaza!PS-Cu siguranta banii nu i-a castigat din salariile de bugetar(pana a ajuns viceprimar) sau afaceri cu statul roman ca si contracandidatii sai,Potor ce doarme de vreo 4 ani in parlament,iar Nistor ce s-a imbogatit din slujbele de politruc pdl,cu salarii babane de la…stat!De ce nu le vezi d-ta si „fetele de masa” a unor candidati USL sau ARD,ca „muia” lor spune cat sunt de mincinosi si betivi…si chiar nu minte!!!

Albaiulian 10 noiembrie 2012 at 14:57

Totusi unde a avut serviciu? De unde a iesit la pensie (fiindca am inteles ca este de meserie pensionar)?

@Albaiulean. 10 noiembrie 2012 at 19:31

Mai bine ca Serdean este de meserie pensionar decat ca unii din PDL si USL ce sunt de 20 de ani de meserie politruci si sugaci de salarii mari de la „bugeata” statului.Dar ce spui albaiulene de Olar,Bardan,Coclici,Potor sau Nistor, adevarat ca „sfeclele” lor arata cat sunt de inteligenti si ca unora dintre ei, cu siguranta, nu le place…paharul si sticluta?

Albaiulian 11 noiembrie 2012 at 8:56

Ori esti greu de cap, ori esti greu de cap! Eu te-am intrebat clar:UNDE A LUCRAT!

@albaiulean 11 noiembrie 2012 at 14:21

…iar tu ori esti prostan ori iti place sa s&&gi pu1ocu.Nu vorbesc cu fraieri.Pa basinescule cacarau!

Albaiulian 11 noiembrie 2012 at 18:53

Dupa ce esti greu de cap esti si mitocan! Tu esti un alegator reprezentativ pentru gresala naturii diaconescu!

Costel* 10 noiembrie 2012 at 17:31

Foie verde foi de hrean,
Haideti sa votam Serdean.
Ca e bun si e bombon,
Ca DD in tomberon.
Mai zicea un ciumpalac,
Ca vine Magda Ciumac.
Mai tarziu in fapt de seara,
Sa o puna secretara.
Votati maiiiiii !!!!!

mumu 10 noiembrie 2012 at 18:10

Mai flegmoane infect(at)….Si jegos si-ncrancenat….Te dai mare „anonim”….Da’ noi stim ca esti ratat.Mizerabil si jegos….Imputit,libidinos….Esti rebut de joasa speta…Meriti si-un scuipat in..freza.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 10 noiembrie 2012 at 18:47

Felicitari pentru cele spuse. Ai un master facut din balega de … Iambor … Succesuri …

@costel 10 noiembrie 2012 at 19:46

Serdean iti multumeste mult pentru minunatele versuri si adevarat ca zilnic faci progrese…pe cand un volum la editura Cacarau-repetentul,copilotul-Plagiator sau Informatorul-motan,nu-ti face probleme de sponsori ti-l trimitem pe Jiji Belciug zis cacareaza.”Succesuri”, „sa traiti bine” si dormi linistit ca „nu ne vindem tara” c-am furat-o noi FSN=USL=PDL=ARD=ACEEASI MIZERIE!

mumu 10 noiembrie 2012 at 20:57

Tu nu meriti nimic,rebutule genetic.Poate doar o „ploaie de scuipati” si-un ….mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 11:27

ZeroTv-istii si cu mu-gistii este tot ce mai are nevoie tara ca sa dispara … ei au calitatea PUPINC(#)URISMULUI fata de cei mai destepti ca ei. Sa ne fereasca Dumnezeu de prostia omeneasca ca din multi Iambori se compune …

GG 9 noiembrie 2012 at 21:11

Da Oltchim-ul… cat e Oltchim-ul ? Ha ha ha…

porcul galben-portocaliu 9 noiembrie 2012 at 21:19

@ apolitic-La care porc faceti referire ca va zbura,la cel galben sau cel portocaliu?|

Atacatori sa sugeti ,,matu,, lu asta 10 noiembrie 2012 at 10:29

Uite ma la USL-isti si PDL-isti sub masca ARD-ei roamani ca mai au curajul sa critice pe ai ce nu au fost la butoane si au vrut ca Oltchimul sa fie redeschis si nu taiat la fier vechi !Voi cand cynunati niste orfani gen DAN DIACONESCU ca sa va vorbesca lumea de bine….,,niciodata,,!Hai PP DD si DORIN SERDEAN !!!!!!

Bravo Dorine,dar barberestete sa nu mai poata baga de vina 10 noiembrie 2012 at 10:36

Dan Diaconescu a cununat niste orfani din Targu Jiu si nunta s-a transmis pe OTV.Voi ciocoilor opri slugile lor ce traiti bine cati nevoiasi ati cununat ?Cei ce critica pe Serdean si OTV sunt catelusi de nebagat in seama !!!!!!!

CETATEANUL CONTRIBUABIL. 10 noiembrie 2012 at 10:50

Pari cam singuratic dle. dorin serdean , campania fiind inceputa , nu-i vedem pe ceilalti membrii zero-tv din gasca , stau ascunsi ?
Da , slabuta gasca aveti , si rezultatele asa o sa fie .

@cetateanul contribuabil. 10 noiembrie 2012 at 12:11

Ailalti din USL si ARD apar in gasca deoarece asa se pot completa unul pe altul,cativa stiu numai sa citeasca,altii stiu numai sa scrie si asa mai departe,dar TOTI sunt experti in manarii,hotii,minciuni si TOTI imbogatiti din salarii de bugetari sau afaceri…de familie cu statul roman.Asa ca mai bine singur,sarac,corect si cinstit ca nea Nelu.Succes Serdene!

Hitler-Jugend 11 noiembrie 2012 at 11:09

Si tu ce esti Serdene daca te-ai inhaitat cu PDL la primarie sa sa faceti majoritate ? Ia zi tu ? Nu esti tot un escroc ca si ei pana la urma ? De fapt ti-ai urmarit doar scopurile pe care le ai in a rezolva unor cunostinte problemele pe care le au cu terenurile. Deci ? Ce ne poti spune in legatura cu asta ?

minciunel 11 noiembrie 2012 at 14:13

Ce terenuri tataie ca de 20 de ani au avut grija altii sa le smechereasca,sa le schimbe de la munte la ses,din Mogos la Oarda etc. si sa se improprietareasca ei si neamurile lor-urmareste toate „viniturile” in Alba Iulia cum sunt proprietari de zeci si sute de hectare.Cand erau PNL-istii cu PDL si aveau majoritate aia nu erau escroci ca vorba aia „hoti si escroci dar sunt hotii nostrii”,cand guvernele Pdl nu faceau nimic urlai si injurai,dar acum cand conduc Uslasii tai si nu fac de 6 luni numai prostii,taci si minti ca-s buni…du-te la pascut cacareaza.

apolitic 11 noiembrie 2012 at 11:58

La tomberonul lui Diaconescu, cu toata clasa politica!!!

minciunel 11 noiembrie 2012 at 14:43

@ albaiulean si @costel-Ati aparut gaozarilor cu comentariile voastre de rahat, s-a umflat prostia-n voi plagiatori basinesti,oare unde-i Simona ca numai ea-el mai lipseste, ca tu mizerie @albaiulean si haznarul @costel sunteti la treaba-cititi la mancat rahat!

Alex Danila 11 noiembrie 2012 at 15:28

Doar atat te duce capul,minciunel? Bine fac „albaiulian” si „Costel” ca se declara ANTI PPDD!!!!!
Pana la urma,fiecare voteaya pe cine vrea,nu? Nu ti-ai dat seama cat de imbecil si mincinos e Diaconescu,de la scandalul Oltchim? A…am uitat!!!Dupa voi,privatizarea Oltchim a fost un esec tot datorita „ciocoilor” Ponta si Basescu…nu?

Costel* 11 noiembrie 2012 at 18:26

@ minciunel, ca si pupincurist basist(DD-ist) vorbesti de toti. Eu nu sufar, pupa mai departe pe domnu Guvernator are turul gros format cu mult efort prin tavernele lumii unde whsiky-ul de pofoica era baza. Pupa frate si pe DDDirect acum cand umbla cu nasul pe sub poalele Magdei Ciumac pentru voturi, voi Serdeni … sic!
Foie verde de rahat
Vine si Magda Ciumac
Ca mai tarziu catre seara
Sa o faca Serdean secretara …
Votati mai, pupaza din tei
Si findca a trecut un an
Venim cu Cioca si rahatul dintre Rucar-Bran …

mumu 11 noiembrie 2012 at 18:42

Ia un scuipat in fata,costele*=flegmoane.Esti dejectia nr 1 de pe acest forum.Abject,incult,jegos.Infectie umana,dejectiile scrise de tine si izvorate din haznaua mintii tale, sunt cele mai mari tampenii scrise vreodata.Esti tot ce poate fi mai urat.Scarba si sictirul meu sa fie cu tine.Mars in ..la mea,flegmoane.

Costel* 11 noiembrie 2012 at 19:28

In tara asta mai e si unii care au facut scoala rumegand tulei. mmmmmmuuuuuuuuuuuuuu!!!

minciunel 11 noiembrie 2012 at 21:39

N-am inteles logica dvs. Alex Danila,cine este in contra ppdd este istet,iar ceilalti ce sunt anti usl sau ard sunt prosti?Oare de ce spui atunci ca fiecare voteaza cum vrea ,pe mine nu ma intereseaza ca d-ta esti pdlist(cu toate ca nu recunosti esti portocaliu aprins!),iti respect opiniile,iar daca vorbesti de imbecili si mincinosi,majoritatea sunt in usl si ard,nu ca dd este vreun mare intelectual. FSN=PDSR=PNL=PD=PSD=APR=PC=PDL=ACEEASI MIZERIE!!!

adevarul 11 noiembrie 2012 at 22:00

Adevarat ca „in lumea asta prost facuta cacatii scriu in loc sa puta” asa ca dumneata stimabile!PS-Du-te si inghite medicamentele fraiere ca mori de prostie.

adevarul 12 noiembrie 2012 at 9:24

Comentariu pentru „marele poeata” @costel acest penibil personaj de kkt.PS.-Tot tu @ costel ai scris poemele Cacaraului?

Comentariile sunt oprite