Dorin Nistor, despre cele mai mari probleme ale Sebeșului și prioritățile sale dacă va fi ales primar

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Dorin Nistor, candidatul neoficial al PNL-ului la Primăria Sebeș, a fost întrebat, miercuri, la radio Unirea FM, despre cele mai mari probleme ale municipiului și despre care ar fi prioritățile sale dacă va fi ales primar.

Sebes centrul istoric_credit foto Eduard Schneider”Prima problemă este cea a curățeniei, a spațiului verde, a spațiului administrativ în totalitatea lui, dar și partea de agrement – aspectul orașului. Am spus-o de fiecare dată, partea centrală este o bogăție, un izvor de frumusețe, dar din păcate astăzi este gri pentru că nu este pusă în valoare. Clădirile, unele sunt bine întreținute, altele nu sunt. Trebuie să pornim de jos, să rezolvăm problemele din centru privind apă-canal, tot ceea ce înseamnă stradă, aspect, spațiu verde, trotuar, parcări, zonele de agrement etc.”, a afirmat liberalul.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Dorin Nistor, care este și consilier local al municipiului Sebeș, are ca priorități ordinea publică și demararea investițiilor.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

”Vreau să dispară câinii vagabonzi din oraș și să întărim ordinea publică, fie că vorbim de sisteme de supraveghere sau de întărirea Poliției locale. Apoi să începem să facem toate proiectele pentru investițiile serioase”, a mai spus Nistor.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Comentarii

Fyfy 21 ianuarie 2016 at 13:20

Dar cu poluarea ce faci, nene? Nu te intereseaza? Aia cu mitingurile antipoluare nu sunt sebeseni? Sau nu-s intregi la mine?

Fyfy 21 ianuarie 2016 at 13:20

Dar cu poluarea ce faci, nene? Nu te intereseaza? Aia cu mitingurile antipoluare nu sunt sebeseni? Sau nu-s intregi la minte?

Bulibasa 23 ianuarie 2016 at 10:36

Vrea sa fie stapanul slugilor ! Si el este o sluga devotata urmare dresajului care ia gadilat simturile . Politia locala face politica !E pt investitii asa cum a fost pentru firma din Dej la Petresti .Credeti ca stie la ce trebe folositi banii incasati din impozitul pe propietatea privata case,masini,tractoare etc ……. pentru Birocrati !Pentru ei politruci de meserie cetateanul este un obiect nu Subiect al administratiei !

Comentariile sunt oprite