Ziarul Unirea

Dorin Nistor: Călin Potor, un Gică-contra fără soluţii

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Am ajuns la finalul campaniei electorale. Ce bine! A fost o campanie electorală greu de suportat de electorat. Agresivitatea unor candidaţi foarte activi în a-şi arăta potenţialele politice de viitor, utilizând multiple mijloace de manipulare în detrimentul expunerilor de oferte credibile şi cu suport real, a lăsat un gust amar.
Competiţia politică poate duce la progres numai în condiţii de sinceritate şi respect din partea competitorilor.
Până la votul de duminică, când mincinoşii şi delaţioniştii vor fi sancţionaţi de cetăţenii Municipiului Alba Iulia, mai trebuie punctate unele aspecte din comportamentul unora care, uitând de buna cuviinţă, sunt călăuziţi de gândul – dacă voi nu m-aţi vrut şi nu mă vreţi, eu vă vreau.
Cred că aţi intuit deja. Exemplul cel mai bun este Călin Potor.
La recentele alegeri locale, când a candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Alba Iulia, a ieşit în evidenţă doar prin calomnie şi injurii la adresa lui Mircea Hava, şi nu numai, folosind expresii greu de reprodus de un om onest cu semenii lui. Gestul de a ponegri familia cuiva te descalifică ca om, oricine ai fi tu.
Scopul scuză mijloacele nu poate fi valabil în a-ţi ascunde valoarea ta reală. Dovadă că albaiulienii l-au ales atunci pentru al 5-lea mandat pe Mircea Hava. Nici nu puteau să aleagă altfel. Călin Potor purta etichetă de trădător, de om lipsit de scrupule, lipsit de activitate în folosul comunităţii, neserios în funcţiile obţinute datorită susţinerii credulilor colegi de partid conduşi de Mircea Hava şi cărora le-a băgat cuţitul pe la spate precum Brutus. Mai trebuie spus că în Parlament a ajuns tot datorită celor pe care apoi i-a spurcat. Cât despre activitatea sa ca deputat, zero barat.
Vine acum şi pretinde să ajungă din nou în Parlament, cerând albaiulienilor să-l voteze, de parcă aceştia n-ar şti că organizaţia peneliştilor din Alba nu l-a dorit pe el ci pe Angelica Mocan, având noroc cu Crin Antonescu, care se pare că în curând va fi debarcat de peneliştii credincioşi doctrinei de dreapta. Dar aceasta este o altă problemă. Concluzia este că nu îşi merită locul obţinut.
Incredibilă manifestare din partea unui medic. Dar asta spune tot. Cu câtă uşurinţă a trecut de la manifestările de scandalagiu politic de ultimă speţă în alegerile locale la omul ce pozează în candidatul ce doreşte să clădească politica bunului simţ!
Câtă ipocrizie. Cum, de altfel, jalnică a fost şi încercarea de a arăta că este în cele mai bune relaţii cu peneliştii, spunând că de ziua lui de naştere l-au sunat unii, alţii să-l felicite.
Uită repede votul negativ primit de la colegii de partid din PNL.
Călin Potor critică vehement proiectele pentru reabilitarea Cetăţii şi modernizarea Municipiului Alba Iulia (un adevărat Gică-contra!), incriminând administraţia locală iar acum îşi etalează pozele prin ziare cu imagini din Cetate pictate cu lozinca „Clădim împreună.” Este o blasfemie curată. Promite mii de locuri de muncă, uitând că pe vremea când era director la Spitalul Judeţean nu putea fi angajat nimeni fără ştirea lui. Se ştie şi de ce. Nu e de mirare că dorinţa sa de mărire a proprietăţii în dauna fratelui său a generat un adevărat scandal. Înfiorător! Or dacă în relaţia cu cei de acelaşi sânge nu poţi da dovadă de principii sănătoase, nu ai cum să fii cinstit cu marea masă a concitadinilor ce vor vota la 9 decembrie.
Lupul îşi schimbă părul dar năravul niciodată. Albaiulienii şi nu numai, nu se lasă păcăliţi cu promisiuni deşarte. Ei văd ce se întâmplă în oraşul lor şi cui se datorează acest lucru. Ei nu vor populism şi demagogie, ci fapte.
Este grav când un om nu îşi dă seama că activitatea sau mai bine zis inactivitatea sa politică l-a descalificat ca om.
Zbaterile sale de a arăta că peste noapte s-a schimbat şi a devenit omul providenţial pentru Alba Iulia sunt sortite eşecului.
Călin Potor şi-a pierdut controlul. Vrând să îi cucerească pe tineri şi-a pus ochelari şi s-a postat în faţa clădirii Universităţii.
Cele mai multe lucruri despre care vorbeşte că le va face în Alba Iulia sunt deja palpabile. Trebuie crezut că este măcinat de gândul că i-a sosit ceasul în politică. Cântecul de lebădă îl sâcâie pe timpanele urechilor. El ştie că pesediştii din USL nu îl vor vota, ca să fie siguri că Ioan Dîrzu va merge în Parlament. Iar la redistribuire, conducerea PNL va opta pentru altcineva. Asta este realitatea. Jocul politic îl ocoleşte pe Călin Potor aşa cum el a evitat orice confruntare cu economistul Dorin Nistor, candidatul PDL-PNŢCD- susţinut de primarul Mircea Hava. O confruntare în care promisiunile deşarte şi mincinoase ale sale erau demolate pas cu pas de o ofertă cu componente clare, pline de realism şi cu transpunere în practică. Exact ceea ce ne trebuie acum.
Duminică, albaiulieni, veniţi la vot şi cumpăniţi bine!
Eliminaţi minciuna, perfidia!

Ec. Dorin NISTOR, candidatul ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 1 Alba Iulia

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

BACALAUREAT 2021: Modele de SUBIECTE, teste de ANTRENAMENT și BAREME

Toate MODELELE de SUBIECTE și teste de ANTRENAMENT pentru BACALAUREAT 2021. BAREME: seturile 1-12. Calendarul BAC 2021 pentru elevii claselor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

16 Comentarii

cogito ergo sum 7 decembrie 2012 at 17:50

nu sunt fan Potor, dar faptul ca in ULTIMA zi de campanie tiganul caldarar Hava si efeminatul sau lustragiu de pantofi isi injura contracandidatul spune mult despre aceasta satra PDL-ista

In loc sa se prezinte pe el, il injura pe altul

Inteligent:)

Ipocrizia PDL 7 decembrie 2012 at 17:53

Dupa ce patru ani au jefuit Romania, pedelistii cauta sa ne minta in continuare spunandu-ne ca ei ne-au facut rau spre binele nostru. Dupa alegeri, daca se mai gasesc fraieri care sa-i creada, ne vor taia din nou salariile, pensiile si alocatiile tot spre binele nostru. Vor inchide spitale si scoli tot spre binele nostru ca sa fim bolnavi si prosti c-asa e bine pentru Dorin Nistor si Mircea Hava. Ii mai crede careva? Nu, caci oamenii s-au saturat de minciunele portocalii unse cu alifie rectala de la prietenul MRUnguianu tot ARD-ist convins si el precum si campionul european la whiskey-viteza care-i comanda de la Cotroceni. Oamenii cu scaun la cap vor vota masiv Calin Potor iar pe necunoscutul asta de Nistor sa-l voteze Hava. Apropo de acest atac murdar pedelist; a citit cineva in toata aceasta campanie electorala macar o propozitie prin care Calin Potor a atacat in mod marsav pedeleul sau macar pe Hava cel nervos ca pierde PDL alegerile? Eu n-am citit nici una macar. Si asta pentru ca deputatul Calin Potor nu se coboara la nivelul acestor doi mincinosi si ipocriti. Calin Potor este un adevarat domn si pe el il va vota orasul intreg, mai putin primarul. Hai USL!

Skarba 7 decembrie 2012 at 18:19

Sunt jalnici acesti doi marsavi care lovesc sub centura cu agresivitate, si tot ei se plang ca a fost campania electorala agresiva si murdara. Inspira amandoi si skarba si mila. Ce sa le facem? Nu mai au argumente si trec la ciomag. Sunt suparati ca vor pierde alegerile. O sa le treaca dupa 9 decembrie. Nu se sfarseste lumea din cauza ca USL va castiga alegerile de duminica. Dimpotriva, va urma o schimbare in bine, schimbare care a inceput inca din vara. Ne pare rau pentru PDL (ARD) dar in politica daca esti rau si prost, mai si pierzi. Hai USL! Hai Calin POTOR!

Adrian SIMION 7 decembrie 2012 at 18:23

Cred ca ar fi bine ca fiecare candidat sa-si vada de partidul sau. Domnul Nistor este total pe langa subiect cand vorbeste despre modul in care deputatul Calin Potor si doamna Angelica Mocan sunt vazuti in cadrul PNL Alba Iulia. Pana una alta, Calin Potor este deputat in functie pe Colegiul Alba Iulia si posibilitatea ca sa fie si pentru urmatorii 4 ani este mai mult decat reala. S-auzim de bine!

Aurelian 7 decembrie 2012 at 18:31

Simioane, ar trebui sa pui botnita in cap „cateilor PeNaLi” si USL-isti, ca varsa numai fiere pe gura la adresa celorlati candidati!

@Aurelian 7 decembrie 2012 at 18:42

ARD (PDL) sunt disperati; cand nu mai au argumente, fie ataca murdar si marsav, fie jignesc. Linistiti-va oameni buni; peste patru ani vor fi din nou alegeri si poate, daca va mai vine mintea la cap, veti avea mai multa sansa. Acum impacati-va cu ideea ca duminica veti pierde alegerile. Asta este! Votam USL, votam Calin Potor!

nelu 7 decembrie 2012 at 19:06

parlamentul o cloaca , da acolo iti e locul ,meloman la masa bogatilor!!!…dorine iti amintesti ,cand ca comisar in calduri la miezul nopti, patrulai prin baia de aries, in pielea goala ,la volanul daciei din dotare, in cautare de placeri…

gica contra 8 decembrie 2012 at 9:03

Ba Nistore, ti-ai terminat toti banii pentru campanie si nu ai mai avut cu ce sa-i platesti pe cei care iti scriau articolele? Pentru ca articolul asta, se vede,(pentru cei care te cunosc) ca este scris de tine! Apropo de bani….. de unde dracu ai avut tu atatia lei( sau euro? ) sa platesti afise, banere, ziare, etc., cand tu ai fost un bugetar(prost, dar platit de stat)?
Nu ti se pare ca ti-ai facut autoportretul? Ti-am mai spus si altadata sa nu mai vorbesti, ca spui numai prostii?! De ce nu asculti?

mane 8 decembrie 2012 at 11:51

Dar potor si atanasiu de unde au avut, ca tot bugetari sunt?

ard-ei 8 decembrie 2012 at 12:07

Asemanarea este corecta, diferenta este aceea ca ei au macar un salar, nu?

mane 8 decembrie 2012 at 12:17

? Nu exista nici o diferenta si Nistor are salar, ba mai mult, acum nu este platit de la bugetul de stat.

ard-ei 8 decembrie 2012 at 13:07

IMI SPUI SI MIE UNDE LUCREAZA?

@ard-ei 8 decembrie 2012 at 23:46

Da’putorina si fonfaiosu crezi ca lucreaza… sau numai dorm si incaseaza banutii…toti sunt niste jeguri… FSN=USL+ARD=ACEEASI MIZERIE

Urare pentru Nistor 8 decembrie 2012 at 10:39

ARD-eias,ardei,rateu meriti succesul localelor ca si alti colegi de partid ca sa va iese jar pe nasuri pentru banii cheltuiti degeaba in campania electorala si sa va invatati minte caci ai vostrii au taiat salariile si pensiile.Doamne da cu ei sa nu castige.

Costel* 8 decembrie 2012 at 18:24

Pe 10 decembrie ARD-eiul va fi zacusca la Elis-pavaje-totul se leaga …

@costel* 8 decembrie 2012 at 23:54

Tot la mancare te gandesti jegosule…du-te la haznaua 3 si mananca tonele de kakt.PS-Saruta-l in dos pe varanu!

Comentariile sunt oprite