Donație de scutece pentru nou-născuți, din partea Crucii Roşii Alba şi Noriel, pentru secțiile de neonatologie de la trei spitale din judeţul Alba

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a distribuit Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi Spitalelor Municipale Aiud şi Sebeş, scutece pentru nou-născuţi, ca urmare a primirii unei donaţii din partea lanţului de magazine Noriel.

În judeţul Alba au fost donate în total 46 baxuri a 150 buc./bax, pentru nou-născuţi cu greutatea de 2-4 kg şi 20 baxuri a 152 buc./bax, pentru nou-născuţi cu greutatea de 3-7 kg. Total 9.940 buc.

Secțiile de neonatologie din mai multe spitale din România vor primi, cu ajutorul filialelor locale Crucea Roșie Română, peste 1500 de pachete de scutece marca Noriel Bebe.

INFORMARE COVID-19

Celelalte oraşe vizate sunt: Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Cluj-Napoca, Constanța, Curtea de Argeș, Deva, Făgăraș, Focșani, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Sebeș, Sibiu, Slobozia, Suceava, Tecuci, Timișoara și Râmnicu-Vâlcea.

Apreciem gestul umanitar al partenerului nostru şi încrederea acordată Crucii Roşii Române, având totodată mulţumirea, în calitate de reprezentanţi ai Judeţului Alba, că ne-am putut exercita responsabilităţile fată de comunitate, asa cum ne-am asumat în urmă cu peste 140 de ani.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...