Rămâi conectat

Ştirea zilei

DOLIU în rândul cadrelor medicale din Alba Iulia: Medicul de familie Georgeta Gheorghe a încetat din viață la 68 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu profundă tristețe, Alba Iulia își ia rămas bun de la doctorul Georgeta Gheorghe, un medic de familie cu o vastă experiență, care s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani.

Cu o carieră care s-a întins pe zeci de ani, doctorița Gheorghe a fost o prezență remarcabilă în domeniul medical, câștigându-și aprecierea nu doar a pacienților, ci și a colegilor de breaslă. Asociația Asclepios a medicilor de familie Alba, prin vocea medicului Voichița Varmaga, a transmis un mesaj plin de condoleanțe către familia îndurerată și comunitatea locală.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

Moartea doctoriței lasă în urmă un gol imens în comunitatea medicală și printre cei care au beneficiat de grija și experiența sa de-a lungul anilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii O dată la două luni, milioane de români așteaptă ca pe cardul de alimente să intre cei 250 de lei. Alimentarea conturilor a început pe data de 17 februarie și se va încheia la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea