Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Doliu în PNL! Fostul președinte al filialei Abrud și director la Cupru Min, Lucian Vasilache, s-a stins din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Doliu în PNL! Fostul președinte al filialei Abrud și director la Cupru Min, Lucian Vasilache, s-a stins din viață

O veste tristă a îndoliat liberalii și apropiații lui Lucian Vasilache, fostul președinte PNL Abrud, care a trecut în cele veșnice, lăsând în urma sa o grămadă de persoane îndoliate.

În urmă cu 6 luni, acesta a fost (re)numit în funcția de director general al Cuprumin SA Abrud, funcție pe care a mai ocupat-o până în luna mai a anului trecut, când a fost înlocuit de ministrul Economiei de pe atunci, Varujan Vosganian, cu fostul director al falimentarei Moldo Min, Nicolae Iordache.

Citește și: Mesaje de condoleanțe și comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

Organizația PNL Alba și-a prezentat condoleanțele față de familia domnului Lucian Vasilache, printr-o postare pe pagina de Facebook:

Organizatia PNL Alba anunta trecerea la cele vesnice a celui care a fost prieten, coleg, presedinte al organizatiei PNL Abrud, dl. Lucian Vasilache. Suntem alaturi de famila indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si lumina!„.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea