Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doliu în partidul lui Mircea Trifu. „Suflet bun și curat, camarad loial și devotat. Dumnezeu să te aibă în pază”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doliu în A.N.A, partidul lui Mircea Trifu după trecerea în neființă a colegului său, Aurel Grancea. Acesta s-a stins din viață la doar 45 de ani. Acesta candidase din partea Acțiunii Naționale Alba pe lista de consilieri municipali, la alegerile locale din 27 septembrie.

„Născut la Sebeș, în 1975, Aurel a avut parte de o viață presărată cu foarte multe greutăți. La numai 6 ani, a fost abandonat de familie și a ajuns la casa de copii din Obreja. Nu va uita, niciodată, viața grea din orfelinat dar spune că fiecare obstacol pe care a trebuit să îl depășească, de unul singur, l-a transformat în omul care e azi. A reușit să termine liceul la Alba Iulia, s-a căsătorit și are o fată de 21 de ani.

În trecut, timp de 6 ani, a lucrat în Germania și, atunci când putea, revenea acasă, pentru scurte perioade de timp. În cele din urmă, a ales să se stabilească, definitiv, la Alba Iulia și, de vreme bună, lucrează ca taximetrist. Nu ar fi intrat, spune el, în politică dacă nu ar fi avut, ca orice alt cetățean, nemulțumirile lui, legate de mai multe probleme existente în oraș.

Ca și taximetrist, și-ar dori, înainte de toate, drumuri mai bune și măsuri eficiente de degajare a traficului. Nu i se pare corect să plătească taxe și impozite iar profitul, și așa mic, să îl investească în reparația mașinii. A intrat în Acțiunea Națională Alba (A.N.A.) fiindcă, spune el, i s-a părut că, timp de 4 ani, Mircea Trifu a făcut, ca și consilier local, foarte multe lucruri în sprijinul cetățenilor. La alegerile din septembrie, pe Aurel, îl veți găsi pe lista de consilieri A.N.A, pentru municipiul Alba Iulia. Iar când vă veți uita la buletinul de vot, să vă amintiți că acolo e și el: copilul din orfelinat care a luptat și a reușit să își schimbe viața!”, se arăta într-un articol publicat acum câteva luni, în timpul campaniei electorale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea