Rămâi conectat

Actualitate

Doi tineri români, prinși în flagrant, de către polițiștii austrieci. Ar fi furat aproape 100 de ouă dintr-un automat cu autoservire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri români, prinși în flagrant, de către polițiștii austrieci. Ar fi furat aproape 100 de ouă dintr-un automat cu autoservire

Doi tineri români au fost prinși în flagrant, de către polițiștii austrieci, care au furat aproape 100 de ouă dintr-un automat cu autoservire instalar lângă o fermă.

Polițiștii austrieci au prin în flagrant delict doi tineri români care furaseră aproape 100 de ouă dintr-un automat cu autoservire instalat lângă o fermă, scrie site-ul de știri laumat.at.

Făptașii au fost prinși în flagrant delict de proprietar sâmbătă seară. Bărbatul a urmărit mașina în care cei doi au fugit și a anunțat poliția. Agenții i-au arestat pe suspecți. Poliția a raportat că 93 de ouă au fost confiscate de la domiciliul unuia dintre ei.

Automatul de autoservire pentru produse agricole din Schleissheim fusese deja spart de cinci ori de la sfârșitul lunii octombrie până acum. Făptuitorii au încercat de fiecare dată, folosind uneori o rangă, să spargă cu forța caseta de bani montată pe peretele automatului fermei. Au reușit să fure banii din casetă.

Sâmbătă seară, cei doi români au venit din nou să fure. Fermierul în vârstă de 39 de ani a observat incidentul, a urmărit mașina în care cei doi au fugit și a anunțat poliția. Bărbatul a continuat să informeze ofițerii despre locație, până când polițiștii au reușit să localizeze vehiculul în Thalheim, lângă Wels și să îl oprească, după o scurtă urmărire. Cei doi oameni din mașină, un tânăr de 28 de ani și unul de 20 de ani, au fost arestați.

De asemenea, polițiștii au găsit ranga și au constatat că mașina, care nu avea dreptul să circule, avea atașate plăcuțe de înmatriculare pe care șoferul le furase de la alt vehicul. În timpul percheziției în locuința unuia dintre români, ofițerii au ridicat și produse agricole furate, 93 de ouă.

Sursa: libertatea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea