Rămâi conectat

Actualitate

Doi tineri din Blaj, liniștiți de jandarmi înainte să se încaiere în plină stradă. Motivul scandalului, o datorie neplătită

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a intervenit miercuri, 21 noiembrie a.c.,  pe strada Eroilor din municipiul Blaj şi a aplanat un scandal între doi tineri.

„Pornind de la o datorie financiară neonorată la timp, cei doi s-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc cu acte de violenţă, fără să ţină cont că erau priviţi şi ascultaţi de un număr mare de trecători, printre care şi minori.

Intervenţia fermă a oamenilor legii a stopat pornirile belicoase ale celor doi şi a prevenit apariţia unor fapte de natură penală. Pentru fapta săvârşită domnul Petru L. (20 de ani ) din comuna Şona şi domnul Tiberiu C. (21 de ani) din municipiul Blaj au fost sancţionaţi cu amendă totală în valoare de 400 de lei”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea