Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi proxeneți din Alba Iulia, condamnați definitiv la închisoare cu suspendare pentru trafic de minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi din Alba Iulia judecaţi sub acuzaţia de trafic de minori, șantaj și proxenetism, au fost condamnați definitiv la închisoare cu suspendare sub supraveghere pe o perioadă de şase ani, de către instanța Curții de Apel Alba Iulia.

Este vorba despre Cornel Bumbu şi Daniel Ioan Petru Gergely care fuseseră condamnați anterior de Tribunalul Alba la pedepse cu executare.

Cei doi, arestaţi iniţial în decembrie 2010 şi eliberaţi cinci luni mai târziu, au fost reâncarcerați în octombrie 2011 pentru că au încălcat cu rea credinţă obligaţiile stabilite conform legii, mai precis au luat legătura cu martora din dosar încercând să împiedice aflarea adevărului în cauză.

Bumbu şi Gergely sunt acuzaţi că au constrâns o fată de nici 17 ani din Alba Iulia, elevă de liceu, să se prostitueze  şi au filmat-o în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu clienţii pentru ca apoi s-o şantajeze. Acuzaţiile formulate pe numele bărbaţilor sunt de trafic de minori, şantaj şi pornografie infantilă.

Constrânsă să-şi vândă trupul pentru 100 de lei

 

Coşmarul minorei M.A.P. a început în toamna anului 2009, atunci în vârstă de 16 ani, când o colegă de clasă i-a făcut cunoştinţă cu Daniel Gergely. Acesta, sub promisiunea obţinerii unor venituri importante şi, ulterior prin şantajarea tinerei cu difuzarea unor imagini sexuale explicite, a constrâns-o să întreţină cu el şi alte 15 persoane relaţii sexuale fireşti şi orale, în scopul obţinerii de venituri ilegale. Suma pretinsă de Gergely clienţilor fetei era de 100 de lei.

Prin intermediul lui Gergely fata l-a cunoscut apoi pe Cornel Bumbu, care avea să devină următorul ei proxenet. Acesta i-a fost iniţial client fetei, căreia i-a spus că s-a îndrăgostit de ea şi că doreşte să fie prietena lui, promiţându-i chiar că îi va da sumele de bani de care are nevoie, dar să nu mai lucreze pentru Gergely. Fata a acceptat, însă lucrurile nu au stat deloc aşa cum îi promisese Bumbu, care la rândul său a pus-o să se culce cu alţi 4 bărbaţi şi a filmat-o în timp ce întreţinea relaţii sexuale fireşti şi orale cu ei. Bumbu s-a folosit apoi de aceste filmuleţe pentru a-l şantaja pe unul dintre clienţii fetei.

I.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea