Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Doi polițiști din Suedia, soț și soție, în vizită la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

ipa 001Ieri, 23 iulie 2013, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a primit vizita a doi poliţişti din Suedia, membri ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, aflaţi în judeţul Alba într-o vizită privată.

Tomas Petersson şi soţia acestuia Anette sunt poliţişti activi în poliţia din Goteborg şi au peste 30 de ani de experienţă în munca de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, cei doi polițiști suedezi “au fost primiţi de domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Județean Alba şi de comisar şef Finta Sorin, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Regiunea I Alba, împreună fiind purtate discuţii cu privire la modurile de organizare a poliţiilor din judeţul Alba respectiv Goteborg.

Oaspeţii au putut să vadă autospecialele cu care lucrează poliţiştii rutieri precum şi laboratorul criminalistic mobil şi autospecialele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale, concluzia acestora fiind că mijloacele folosite de poliţiştii români sunt aproximativ la fel cu cele folosite de poliţia suedeză.

Aceştia şi-au exprimat mulţumirea pentru ospitalitatea cu care au fost primiţi de poliţiştii din Alba, întâlnirea reprezentând o bună ocazie pentru dezvoltarea unor relaţii de prietenie între poliţişti din judeţul Alba şi poliţişti din Suedia.

La finalul întâlnirii a fost realizat un schimb de obiecte simbolice, poliţiştii suedezi exprimându-şi disponibilitatea de a primi vizite ale poliţiştilor din Alba, în ţara lor.”

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate l-a lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Profesor de la ASE: Sistemul de sănătate la lovit și pe „Mărgelatu”, așa cum i-a lovit pe toți românii Profesorul de la ASE, Cristian Păun, a discutat într-o postare pe una dintre rețelele de socializare despre sistemul de sănătate, care afectează mulți români și de ce să nu ne lăsăm înșelați de povestea recentă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea