Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Doi politicieni din județul Alba, oficial în cursa pentru alegerile europarlamentare. Anunțul lui Ludovic Orban

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, miercuri, că printre candidaţii înscrişi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare se află Mircea Hava (primarul din Alba Iulia), Dan Motreanu (fost parlamentar, originar din Alba), Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu.

‘A început înscrierea pe liste. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi’, a spus Orban, la Realitatea TV.

Întrebat dacă există până acum candidaturi clare, Ludovic Orban i-a enumerat pe primarul Albei Iulia, Mircea Hava, pe Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, subliniind că decizia este a Biroului Naţional al partidului în baza unui set de criterii stabilite. Orban a afirmat că mulţi colegi i-au cerut să candideze. ‘Eu sunt desemnat candidat oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă pregătesc cu seriozitate şi meticulozitate’, a adăugat acesta, potrivit DC News.ro.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Revine Crin Antonescu?

Întrebat dacă Crin Antonescu şi Vasile Blaga ar putea fi candidaţi la europarlamentare, Orban a răspuns că aceştia vor fi candidaţi în măsura în care doresc. ‘Voi afla dacă vor dori să candideze până la 1 octombrie’, a spus Orban. El a subliniat că o candidatură la europarlamentare a lui Vasile Blaga ar fi una ‘puternică’, pe care o priveşte cu ‘ochi buni’. Întrebat dacă primele trei nume pe lista europarlamentare vor fi Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, liderul PNL a spus: ‘Nu ar fi rău, dar nu pot să dau răspunsul la această întrebare’.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei Un șofer a fost surprins conducând o mașină pe Bulevadrul Transilvaniei pe pista de biciclete, 28 mai, în jurul orei 09:40. Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea