Doi politicieni din județul Alba, oficial în cursa pentru alegerile europarlamentare. Anunțul lui Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus, miercuri, că printre candidaţii înscrişi pentru listele partidului la alegerile europarlamentare se află Mircea Hava (primarul din Alba Iulia), Dan Motreanu (fost parlamentar, originar din Alba), Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu.

‘A început înscrierea pe liste. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi’, a spus Orban, la Realitatea TV.

Întrebat dacă există până acum candidaturi clare, Ludovic Orban i-a enumerat pe primarul Albei Iulia, Mircea Hava, pe Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, subliniind că decizia este a Biroului Naţional al partidului în baza unui set de criterii stabilite. Orban a afirmat că mulţi colegi i-au cerut să candideze. ‘Eu sunt desemnat candidat oficial al partidului la funcţia de prim-ministru şi mă pregătesc cu seriozitate şi meticulozitate’, a adăugat acesta, potrivit DC News.ro.

Revine Crin Antonescu?

Întrebat dacă Crin Antonescu şi Vasile Blaga ar putea fi candidaţi la europarlamentare, Orban a răspuns că aceştia vor fi candidaţi în măsura în care doresc. ‘Voi afla dacă vor dori să candideze până la 1 octombrie’, a spus Orban. El a subliniat că o candidatură la europarlamentare a lui Vasile Blaga ar fi una ‘puternică’, pe care o priveşte cu ‘ochi buni’. Întrebat dacă primele trei nume pe lista europarlamentare vor fi Ludovic Orban, Crin Antonescu şi Vasile Blaga, liderul PNL a spus: ‘Nu ar fi rău, dar nu pot să dau răspunsul la această întrebare’.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

Dumitru 6 septembrie 2018 at 10:06

Mircea Hava merita sa fie pe lista undeva pe locurile 1-3. Chiar daca acum vor reactiona postacii lui D.

HH 6 septembrie 2018 at 14:00

CE IL RECOMANDA PE hAVA PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN ? A … DAR A FOST SI VEORICA DOUA MANDATE ASA CA….. !

ciclop 6 septembrie 2018 at 14:18

RUSINE, RUSINE, RUSINE ,!!!! sa-l puneti pe „primarul Piata Sfantu Asteapta ” = mircea hava pe listele de europarlamentari .

Vrea un cascaval mai mare pentru „Piata Sfantu Asteapta” facuta in 3-4 ani timp in care a tinut intr-o mizerie greu de descris comerciantii din piata agroalimentara provizorie . Acum trebuie rasplatit cu un post gras ..!!!NU , MERITA. !!!

Pentru L. Orban : RUSINE, RUSINE, RUSINE PNL , TE DUCI PE RAPA CU ASTFEL DE DECIZII !!! RUSINE, RUSINE, RUSINE !!!

minotaur 7 septembrie 2018 at 11:32

daca ai fi citit un pic prin presa sau daca ai fi avut creier sa mergi sa intrebi pe cineva din cadrul primariei de ce dureaza atat de mult cred ca ai fi aflat ca cei care au castigat ACHIZIA PUBLICA pt construirea pietei au dat falimet si deci a trebuit sa se reia toata procedura de achizitie care la noi in tara dureaza foarte mult, mai mult decat atat a trebuit sa se recupere anumite sume de la cei care au inceput lucrarile.
Nu neg faptul ca piata provizorie ar fi putut fi amenajata mai bine..

toma 6 septembrie 2018 at 14:38

hai….baști

ciclop 6 septembrie 2018 at 14:54

jurnalule de ce cenzurezi, ai ordin de la „”primarul Piata Sfantu Asteapta „” !!!, vrea si un ciolan european , a facut bine la Alba Iulia de nu mai incape , de pe de laturi ca mustul in fierbere .

RUSINE , RUSINE , RUSINE PNL SI L. ORBAN CU ASTFEL DE CANDIDAT !!

NU CENZURATI!!!

povestea 6 septembrie 2018 at 17:21

Sa numai existe oare in tara asta vreun roman neaos care sa o conduca, indiferent de la ce nivel ? Parca am mai avut si la nationala de fotbal pe unul venit de aiurea , iar rezultatele au fost tot aiurea.

HH 6 septembrie 2018 at 22:05

CE IL RECOMANDA PE hAVA PENTRU ACEST MANDAT ?

Robespierre 7 septembrie 2018 at 11:42

hahaha

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...