Doi medici de excepție și-au încheiat activitatea profesională în cadrul Spitalului Municipal Aiud

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe o rețea de socializare, reprezentanții Spitalului Municipal Aiud au făcut publică retragerea a doi medici excepționali, arătându-și respectul față de aceștia.

„Două vieți dedicate pacienților
În luna septembrie DOI OAMENI, DOI MEDICI EXCEPȚIONALI și-au încheiat activitatea profesională în cadrul Spitalului Muncipal Aiud.

ELIT

Nu se poate rezuma în puține cuvinte extraordinara contribuție pe care Doamna Dr. Adriana Câmpean și Domnul Dr. Vasile Câmpean au adus-o pacienților Spitalului, dezvoltării serviciilor și comunității orasului și județului. Nenumărați pacienți și-au regăsit sănătatea datorită activității acestor doi profesioniști de-a lungul mai multor decenii de activitate.

Adevărate coloane vertebrale pentru comunitatea medicală locală și regională, adevarați oameni de știință preocupați permanent de dezvoltarea serviciilor oferite pacienților, contribuția Familiei Câmpean nu s-a rezumat doar la activitatea medicală făcută din inimă pentru aiudeni ci a însemnat până acum nenumărate acțiuni sociale, baluri de caritate, acțiuni concrete, structurate și permanente din grija sinceră și dezinteresată pentru semenii care aveau nevoie de sprijin.

Le mulțumim din inimă pentru tot ceea ce au facut până acum, le dorim ca bucuria pe care au adus-o în viețile semenilor să se reverse acum în viețile lor. Le adresăm un gând de mulțumire și de profunda recunoștință și un sincer „La mulți ani”! au scris reprezentanții Spitalului Municipal Aiud pe o rețea de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419