Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi medici de excepție și-au încheiat activitatea profesională în cadrul Spitalului Municipal Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe o rețea de socializare, reprezentanții Spitalului Municipal Aiud au făcut publică retragerea a doi medici excepționali, arătându-și respectul față de aceștia.

„Două vieți dedicate pacienților
În luna septembrie DOI OAMENI, DOI MEDICI EXCEPȚIONALI și-au încheiat activitatea profesională în cadrul Spitalului Muncipal Aiud.

Nu se poate rezuma în puține cuvinte extraordinara contribuție pe care Doamna Dr. Adriana Câmpean și Domnul Dr. Vasile Câmpean au adus-o pacienților Spitalului, dezvoltării serviciilor și comunității orasului și județului. Nenumărați pacienți și-au regăsit sănătatea datorită activității acestor doi profesioniști de-a lungul mai multor decenii de activitate.

Adevărate coloane vertebrale pentru comunitatea medicală locală și regională, adevarați oameni de știință preocupați permanent de dezvoltarea serviciilor oferite pacienților, contribuția Familiei Câmpean nu s-a rezumat doar la activitatea medicală făcută din inimă pentru aiudeni ci a însemnat până acum nenumărate acțiuni sociale, baluri de caritate, acțiuni concrete, structurate și permanente din grija sinceră și dezinteresată pentru semenii care aveau nevoie de sprijin.

Le mulțumim din inimă pentru tot ceea ce au facut până acum, le dorim ca bucuria pe care au adus-o în viețile semenilor să se reverse acum în viețile lor. Le adresăm un gând de mulțumire și de profunda recunoștință și un sincer „La mulți ani”! au scris reprezentanții Spitalului Municipal Aiud pe o rețea de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea