Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi jandarmi din Alba, premiați cu PLACHETA de ONOARE din partea Ministerului de Interne, pentru că au salvat două persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi jandarmi albaiulieni au primit o distincție importantă din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, respectiv placheta de onoare, cu ocazia Zilei M.A.I.

Plutonierul adjutant Todescu Vasile și plutonierul major Bria Paul au primit cea mai importantă distincție a Ministerului Afacerilor Interne: placheta de onoare. Aceștia au fost premiați și felicitați de către doamna Carmen Dan, ieri 16 iulie, cu ocazia Zilei M.A.I.

Profesionalism și eroism sunt cuvintele care descriu cel mai bine munca celor doi jandarmi. Aceștia au salvat la începutul acestui an două persoane rătăcite în munții Șureanu. Deși era spre înserat iar zăpada ajungea pană la brâu, jandarmii au știut că misiunea care le era încredințată era mai importantă decât condițiile meteo și faptul că își puneau viața in pericol. După câteva ore de căutări, turiștii au fost salvați și transportați spre domeniul schiabil Șureanu, acțiunea de salvare încheindu-se după miezul nopții.

Cei 12 ani de experiență ai plutonierul adjutant Todescu Vasile și cei 8 ani ai plutonierului major Bria Paul în Jandarmeria montană, sunt dovezi evidente ai devotamentului și pasiunii pentru munte și oameni.
Conducerea Jandarmeriei Alba le mulțumește celor doi pentru munca depusă și performanțele obținute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea