Doi bărbați din Neamț, prinși de polițiștii din Aiud după ce au sustras un catalizator al unui autoturism. Cercetările sunt continuate față de cei doi

Polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la un posibil furt. Acesta a observat un bărbat car ar fi sustras catalizatorul unui autoturism abandonat, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului pe care îl conducea, continuându-și deplasarea. Polițiștii au depistat autoturismul în trafic, alături de făptaș aflându-se încă un bărbat, ambii din Târgu Neamț.

Doi bărbați din Târgu Neamț, județul Neamț, au fost prinși, în flagrant, de către polițiștii din Aiud, imediat după săvârșirea unei posibile fapte de furt. Ar fi sustras catalizatoare de pe autoturisme.

ELIT

În după-amiaza zilei de ieri, 04 august, polițiștii din Aiud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din județul Dolj, cu privire la o posibilă faptă de furt. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 1, din direcția Turda spre Aiud, la ieșire din Turda, a observat un bărbat care se afla lângă un autoturism abandonat, de la care acesta ar fi sustras catalizatorul, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului cu care era și și-a continuat deplasarea.

Astfel, în baza sesizării, s-a procedat la depistarea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pentru control, pe raza municipiului Aiud. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 33, de ani, care se afla în mașină cu un alt bărbat, de 35 de ani, ambii din Târgu Neamț, județul Neamț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în autoturism, un număr de 4 catalizatoare, respectiv cantitatea de peste 11 kilograme de ceramică, despre care bărbații ar fi declarat că le-au cumpărat, fără a putea prezenta documente în acest sens.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale și provenienței bunurilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419