Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați din Neamț, prinși de polițiștii din Aiud după ce au sustras un catalizator al unui autoturism. Cercetările sunt continuate față de cei doi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un tânăr, cu privire la un posibil furt. Acesta a observat un bărbat car ar fi sustras catalizatorul unui autoturism abandonat, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului pe care îl conducea, continuându-și deplasarea. Polițiștii au depistat autoturismul în trafic, alături de făptaș aflându-se încă un bărbat, ambii din Târgu Neamț.

Doi bărbați din Târgu Neamț, județul Neamț, au fost prinși, în flagrant, de către polițiștii din Aiud, imediat după săvârșirea unei posibile fapte de furt. Ar fi sustras catalizatoare de pe autoturisme.

În după-amiaza zilei de ieri, 04 august, polițiștii din Aiud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din județul Dolj, cu privire la o posibilă faptă de furt. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 1, din direcția Turda spre Aiud, la ieșire din Turda, a observat un bărbat care se afla lângă un autoturism abandonat, de la care acesta ar fi sustras catalizatorul, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului cu care era și și-a continuat deplasarea.

Astfel, în baza sesizării, s-a procedat la depistarea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pentru control, pe raza municipiului Aiud. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 33, de ani, care se afla în mașină cu un alt bărbat, de 35 de ani, ambii din Târgu Neamț, județul Neamț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în autoturism, un număr de 4 catalizatoare, respectiv cantitatea de peste 11 kilograme de ceramică, despre care bărbații ar fi declarat că le-au cumpărat, fără a putea prezenta documente în acest sens.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale și provenienței bunurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea