Doi bărbați din București, trimiși în judecată la Blaj pentru înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Doi bărbați din București au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj pentru comiterea a mai multe fapte de înșelăciune, respectiv tentativă la această infracțiune.

Ursache Valentin Florin și Zanfir George, cu vârste de 36, respectiv 33 de ani, s-au specializat în escrocarea oamenilor prin metoda accidentul. Au fost prinși de poliție la Blaj, în noiembrie 2017, în flagrant delict, după ce au încercat să înșele o femeie.

Femeia a fost sunată de unul dintre cei doi indivizi care a pretins că este medic şi care i-ar fi cerut suma de 7.500 de euro, reprezentând contravaloarea serviciilor medicale acordate victimei unui accident rutier ce ar fi fost provocat de nepoata femeii apelate. Ulterior, la locuinţa femeii s-a prezentat un bărbat, pentru a ridica suma de bani, însă, în momentul în care şi-a dat seama că femeia verificase veridicitatea datelor transmise, a încercat să-şi asigure scăparea.

La foarte scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti, în timp ce, împreună cu celălalt bărbat, încercau să se ascundă. De atunci, cei doi inculpați sunt în arest preventiv, măsură care ve fi pusă din nou în discuția magistraților în zilele următoare. În dosarul sunt șase părți vătămate, victime ale celor doi escroci. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...