Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați au murit, în comuna Valea Lungă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cadavrele a doi bărbați au fost descoperite, miercuri dimineața, într-o gospodărie din satul Tăuni, comuna Valea Lungă, din primele cercetări rezultând că decesul acestora a fost cauzat de o intoxicație cu monoxid de carbon.

medicina-legalaVictimele, în vârstă de 58 și 64 de ani, din București și Otopeni, se aflau în vizită la rude. Se pare că peste noapte au dormit într-o cameră în care soba fusese sigilată din cauza unor probleme la sistemul de evacuare a gazelor, însă aceștia au ignorat pericolul și au pus-o în funcțiune. În momentul în care au fost descoperite trupurile neînsuflețite în încăpere exista o concentrație mare de monoxid de carbon.

La examinarea sumară, medicul legist nu a depistat urme de violență iar cadavrele au fost ridicate pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor morții.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță EXTRAORDINARĂ: Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, campioană pentru al doilea an consecutiv la Olimpiada sportului militar liceal Echipa de handbal a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia își păstrează titlul de campioană la Olimpiada sportului militar liceal, etapa a II-a, titlu obținut și anul trecut. Cu patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea