Rămâi conectat

Curier Județean

Doamnele şi domnişoarele au fost sărbătorite de liberalii cugireni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ziua de 8 Martie a fost un prilej pentru membrii PNL de a-şi arăta întreaga consideraţie şi preţuire pentru femeile din localitatea Cugir. Încă de dimineaţă, doamnele şi domnişoarele au fost în atenţia liberalilor, primarul Adrian Teban invitând angajatele din primărie în sala de cununii, unde le-a aşteptat cu flori şi şampanie. Tot cu flori şi gânduri bune au fost întâmpinate şi femeile care au avut ocazia să se afle ieri, in jurul orei 15.00, în centrul oraşului. Preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban împreună cu vicepreşedintele Emil Muntean şi ceilalţi membrii ai biroului, au împărţit sute de garoafe doamnelor şi domnişoarelor din Cugir, ca un omagiu adus celor mai sensibile fiinţe. „Am considerat că este cea mai frumoasă formă de a fi mai aproape de mamele, soţiile, surorile, prietenele şi colegele noastre. Cum ziua de 8 Martie este doar o dată pe an, am vrut să transmitem gândurile noastre bune, cât mai multor femei din localitate, să le dorim să se bucure de o primăvară frumoasă, de multe împliniri şi bucurii”, ne-a declarat primarul Adrian Teban.
Dorinţa membrilor PNL de a sărbători aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Femeii a continuat cu o petrecere la un local, a cărei gazdă a fost primarul Adrian Teban, alături de viceprimarul Rodica Florea şi ceilalţi membrii ai biroului PNL Cugir. Şi aici, doamnele şi domnişoarele au fost aşteptate cu flori şi mesaje din partea preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu şi a preşedintelui PNL Cugir, Adrian Teban. De la petrecere nu a lipsit muzica live, bucatele alese şi atmosfera plăcută, care a ţinut până la miezul nopţii. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

O nouă arie specială de conservare în județul Alba, desemnată alături de alte 10 din țară

Unirea Ziarul

Publicat

în

O nouă arie specială de conservare în județul Alba, desemnată alături de alte 10 din țară Situl de importanță comunitară Râul Târnava Mare între Copșa Mică și Mihalț a fost desemnat arie specială de conservare de către Ministerul Mediului. „România deține una dintre cele mai bogate biodiversități din Europa și este de datoria noastră să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea