Rămâi conectat

Ştirea zilei

Divinitatea să te odihnească în pace, prieten drag! Zeci de mesaje de condoleanțe pentru tânărul albaiulian Călin Oprița

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul albaiulian Călin Oprița, care și-a pierdut viața noaptea trecută, din cauze încă necunoscute, este plâns de prieteni iar mesajele de condoleanțe curg pe rețeaua de socializare Facebook.

14650458_979144688879760_8046928597318616981_n”Calin Oprita, prieten drag, divinitatea sa te odihneasca in pace! Candva, intr-un timp prea scurt sa realizam, o sa petrecem toti acolo sus! RIP”

”Inca nu imi vine sa cred:(((….dumnezeu sa te ierte !!!Odihneste-te in pace !!!”

”O sa imi lipsesti mult. Dumnezeu sa te ierte Caline”

”Dumnezeu sa il odihneasca in pace,pacat ca era tanar nu ma gandeam vreodata ca o sa citesc o veste atat de trista de cineva care practic a facut parte din copilaria mea.Condoleante mamei !”, – sunt câteva dintre mesaje.

„Cand ma duc,- Iau cu mine zilele si noptile prin care am trecut/- Iau cu mine bunele si relele pe care le-am facut… – Asta a fost o ultima rima pe care am auzt-o de la Calin Oprita”, a scris unul dintre prietenii lui apropiați, pe rețeaua de socializare, adunând zeci de mesaje cu păreri de rău și condoleanțe pentru familia tânărului decedat.

Una dintre ultimele postări ale lui Călin Oprița, pe pagina sa de Facebook, a fost melodia lui Phil Collins – Do You Remember?

Duminică seara, cei care îl cunoșteau au aprins candele în locul în care a fost găsit – zona părculețului din apropierea creșei din cartierul Ampoi 1.

CITEȘTE ȘI: Călin Oprița, un tânăr din Alba Iulia, găsit decedat, pe stradă. Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea