Rămâi conectat

Economie

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală avertizează asupra tentativelor frauduloase de colectare a unor date confidențiale (phishing)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) îi avertizează pe reprezentanții operatorilor economici să ignore e-mailurile în numele instituției, prin care se solicită date confidențiale, informând că infractorii operează prin metoda “phishing”. Instituția nu solicită astfel de date întrucât inspectorii antifraudă pot accesa respectivele informații din baza de date ale ANAF.

phishing“Recomandăm tuturor reprezentanților operatorilor economici să ignore orice solicitare de date confidențiale primită de la adrese de email cu origine îndoielnică. Precizăm că inspectorii antifraudă pot accesa aceste informații din bazele de date ale ANAF, iar orice alte date suplimentare sunt solicitate oficial în cadrul controalelor antifraudă inopinate”, se arată în comunicatul DGAF. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an

Unirea Ziarul

Publicat

în

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma unor creşteri majore ale preţurilor la cacao şi carne de porc, conform celui mai recent indice al produselor de bază […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea