Dinamo București – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana, la a patra victorie consecutivă

Volei Alba Blaj și-a revenit după înfrângerea cu CSM București și a reușit trei victorii consecutive, ultima fiind în etapa intermediară a Diviziei A1, scor 3-0 (25-19, 25-16, 25-23), cu Dinamo București, o prefață a derby-ului de duminică cu Știința Bacău.

Campioana a controlat primele două seturi, dar a avut mari emoții în al treilea când a fost condusă în permanență, trupa lui Branko Gajic având la un moment dat 18-9! Blajul a revenit însă spectaculos, a remontat ecartul, a întors scorul și a reușit să fructifice prima minge de meci.

Au evoluat pentru Blaj: Petya Barakova – Adina Salaoru (10 p), Mariana Aquino (3 p), Ana Cleger (5 p), Nneka Oniejekwen(10 p), Aleksandra Crncevic (9 p)–  Selime Ilyasoglu (libero); au mai jucat  Lena Moellers (două p), Lynda Morales (3 p), Slavina Koleva (3 p), Ramona Rus (10 p). Antrenori: Darko Zakoc și Stefan Ljubicic.

Trupa lui Darko Zakoc a învins pe CSM Tîrgoviște (3-1), Mulhouse (3-2) – în Champions League și Medicina Tg. Mureș (3-0).

Este o săptămână cu trei partide în Divizia A1, după “derby-ul Ardealului” fiind confruntările externe cu Dinamo și mai ales cu Știința Bacău (duminică, 18 februarie, ora 14.45), când se speră în reintrarea Marinei Vujovic.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...