Rămâi conectat

Ştirea zilei

Din toamnă, o nouă specializare în cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Daniel Breaz: „Orice universitate trebuie să se dezvolte într-o continuă dinamică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se află în continuă adaptare și dezvoltare, astfel, începând cu această toamnă, viitorii stundenți se vor putea bucura de o nouă specializare.

„Din toamnă avem deja certitudinea unei specializări noi, de germană-engleză, traducere și interpretare, o specializare nouă la universitatea noastră, care deja a avizul Agenției de Asigurare a Calității, mai așteptăm doar Hotărârea de Guvern cu această specializare, ordinul de Ministru, dar cu siguranță, în luna septembrie vom face admitere la această nouă specializare la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sunt specializări de tradiție, nu doar la noi în universitate, în toate universitățile, specializări care cu un anumit număr de studenți ce se menține relativ constant, funcționează zeci de ani de zile. Avem specializări care funcționează de 30 de ani, de când funcționează universitatea, anul acesta sărbătorind 30 de ani de la înființarea Universității „1 Decemrbie 1918” din Alba Iulia.

Orice universitate care vrea sa existe, care vrea să se adapteze la piața muncii trebuie să se fie și să se dezvolte într-o continuă dinamică. Este nevoie și de specializări noi. Am avut întâlniri cu diverse persoane care sunt în conducerea companiilor, atât naționale, cât și internaționale, care dezvoltă activități în județul Alba și sunt atrase în primul rând și de resursa umană de o foarte bună calitate”, a declarat Daniel Breaz, rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea