Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Oameni şi locuri

Din realizările lui Mircea Hava: craterele din cartierul Partoş, „bătaie de joc” în Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Desi neasfaltate drumurile erau ok ca din cand in cand venea un utilaj si baga piatra sa astupe gropile.
Insa dupa cea au sapat la 4 metri pt a introduce coloanele pt canalizare firma prestatoare a uitat sa taseze bine pamantul si acum pe strada DACILOR E O ADEVARATA PROVOCARE SA CIRCULI . TE FERESTI DE SANT SI DAI IN GROAPA.Am rugat un buldo sa puna niste pietris dar a spus ca nu e treaba lui la fel si seful de echipa care a spus ca se va indrepta drumul dar cand se va asfalta asta peste cateva luni.
CAT TREBUIE SA MAI SUPORTAM BATAIA DE JOC FATA DE NOI CEI CARE IN FIECARE ZI INJURAM CA NE RUPEM MASINILE IN GROPILE LASATE DE NISTE OAMENI NECALIFICATI CARE LUCREAZA IN BATAIE DE JOC.
CA ATARE AM DECIS CA INCEPAND DE LUNI 14.05.2012 SA BLOCAM ACCESUL PE STRADA DACILOR PANA CAND CINEVA DIN PRIMARIA ALBA IULIA UNDE PLATIM IMPOZITE NU VINE LA FATA LOCULUI SI OBLIGA FIRMA PRESATATOARE SA NIVELEZE DRUMUL PT A FI PRACTICABIL SI DE NOI CARE AVEM MASINI MICI NU NUMAI PT CEI CARE AU CAMIOANE SI BULDOESCAVATOARE CARE CIRCULA PE STRADA FARA SA LE PESE.
    Culmea ironiei ca la 100 de metri de cele mai mar i”CRATERE” zace  surplusul de pamant scos si ar dura 2 minute pt un buldo sa il ia si sa il puna in cratere.
Vom iesi si noi ca pe vremea lui ceausescu cu roabe si cu lopeti si v-om indrepta drumul DAR ASTA INSEAMNA CA NU MAI PLATIM IMPOZITE MARI PT LUCURI DE NIMIC SI VOM PUNE NOI TAXE SI BARIERE CA SA NU SE MAI PERINDE TONAJELE CARE VOR SA SCAPE DE R.A.R SI ALTE CONTROALE PE STRAZILE NOASTRE  SI NICI MASINILE FIRMEI CARE TEORETIC AR TREBUI SA FACA CA LUCRURILE SA FIE OK .
Facem apel la bunavointa dumneavoastra domnule primar sa luati masuri, ca din bani nostri sunteti platit sa se remedieze drumul nu peste 3 luni ci saptamana viitoare daca nu luni 14 blocam strada si amenda care probabil ne-o va da militia o platim din buzunare punand mana de la mana. si daca nici asta nu o sa va convinga o sa avem grija sa aducem noroiul de pe strazile partosului si in fata primariei unde se plimba angajatele pe bani nostri cu tocuri si cu fuste mini sa vada cum e sa ai tot timpul in masina cizme de cauciuc ca sa intri pe o strada din Alba Iulia in anul 2012
Pe noi nu ne-ati convins domnule primar cu dalele si cu CIRCUM SI PANEM ca pt noi nu ati facut nimic de cand sunteti la primarie. Si sa fiti convins domnule Hava ca o sa va aducem si dumneavoastra 2 galeti din noroiul de pe strazile Partosului ca poate calcand in el cu pantofi dumneavoastra de piele lacuita aveti mai multa Bafta la noile Alegeri.
Cu stima, Locuitorii cartierului PARTOS

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea