Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Din iulie, zboruri cu avionul de la Cluj-Napoca la București, și invers, la prețuri pornind de la 39 de lei. Wizz Air introduce ruta cu o frecvenţă de 6 curse pe săptămână

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

wizz-airDin această vară, compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce ruta Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână. Primul zbor spre București va avea loc în 22 iulie, iar preţul biletelor va porni de la 39 de lei.

Anunțul a fost făcut marți, într-o conferință de presă la Cluj-Napoca, de către coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver.

„Wizz Air introduce, din 22 iulie, cursa Cluj-Napoca – Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborul va avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Cluj-Napoca spre Bucureşti, iar cel de retur, de la Bucureşti la Cluj-Napoca, va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni. Preţurile biletelor pornesc de la 39 de lei. Cluj-Napoca – Bucureşti este o rută care se încadrează în creşterea capacităţii pe care ne-o dorim să o obţinem în 2016. România reprezintă o piaţă importantă pentru noi, de asemenea, noua cursă care va fi introdusă va fi una importantă pentru noi”, a spus Oliver.

Cursele vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti – Otopeni.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci avioane, al şaselea urmând să fie introdus în luna iulie.

Directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat că acest nou zbor va aduce beneficii pentru pasageri, „frecvenţe sporite şi tarife de călătorie mai mici pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti”.

„Ne bucurăm că Wizz Air şi-a respectat angajamentul făcut faţă de Aeroportul Internaţional Cluj şi faţă de judeţul Cluj, odată cu lansarea primelor zboruri în anul 2007”, a spus Ciceo.

De pe Aeroportul International Cluj, compania aeriana va mai demara în anul 2016 zboruri spre 5 destinatii internationale, dupa cum urmeaza: Memmingen (Germania, 15 februarie 2016), Berlin-Schoenefeld (Germania, 22 iulie 2016), Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016) și Alicante (Spania, 24 iulie 2016). De asemenea, este important de retinut si faptul ca, începand cu luna iulie 2016, operatorul aerian Wizz Air va aloca bazei sale din Cluj-Napoca cea de-a 5-a aeronava Airbus A320.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de ţări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30 la sută.

surse: gandul.info, ziardecluj.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea