Rămâi conectat

Actualitate

Din Alba, un singur candidat declarat admis la concursul de admitere în magistratură sesiunea nov 2012 – martie 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Institutul Naţional de Magistratură a afișat pe site-ul instituției lista cu rezultatele definitive ale concursului de admitere în magistratură  sesiunea  noiembrie 2012 – martie 2013. Din județul Alba, între candidații declarați admiși, se numără o singură persoană.

Este vorba despre Elena Adriana Filimon, care a obținut nota finală 7,88 (7.50 la proba scrisă și 9.02 la interviu), intrând astfel în rândul magistraților, pe o poziție de judecător.

Un alt candidat din Alba care reușise să treacă de prima brobă eliminatorie, cu pondera cea mai mare în nota finală, este Mariana Cîrstea care însă nu s-a mai prezentat la interviu și a fost declarată „respins”.

Candidații admiși urmează să mai depună actele necesare pentru verificarea condiției de bună reputație.

La nivel naţional Institutul Naţional de Magistratură a scos la concurs pentru această sesiune 35 de posturi de judecător şi 25 de posturi de procurori. În cea ce privește județul Alba, au fost scoase la concurs 2 posturi de judecător, la Judecătoriile Aiud şi Blaj şi alte 2 posturi de procuror, la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Alba Iulia şi Cîmpeni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea