Din această noapte încep lucrări de asfaltare la podul peste Mureș, de la intrarea în Alba Iulia. Se pregătește terenul pentru schimbarea rosturilor de dilatație

În următoarele 2 nopți, traficul va fi restricționat pe câte o bandă, în zona podului peste râul Mureș de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș, pentru asfaltare. Aceste lucrări anunță o altă investiție care se va derula în zona respectivă, mai exact schimbarea rosturilor de dilatație ale podului.

Beneficiarii acestei lucrări sunt DRDP Cluj și Primăria Municipiului Alba Iulia, ținând cont că se vor desfășura lucrări de asfaltare și în Partoș, pe porțiunea dintre pod și biserica din cartier. Toate aceste operațiuni vor avea loc în cursul celor 2 nopți, pe câte un sens de mers, pentru ca traficul să nu fie grav perturbat.

Aceste asfaltări sunt lucrări premergătoare, care anunță o altă investiție extrem de importantă, cea de schimbare a rosturilor de dilatație, care va începe în cursul săptămânii viitoare.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a încheiat un contract în valoare de 522.800 de lei fără TVA cu singura firmă care s-a arătat interesată să execute lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul pe DN1 peste râul Mureș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș.

Prin contractul încheiat, firma executantă – SC TKT Tehnologii și Tensionări în Construcții SRL trebuie să ofere 10 ani garanție pentru lucrare și se obligă să intervină de câte ori este solicitată pentru eventuale remedieri. Asta în condițiile în care numărul mașinilor care traversează zilnic județul Alba pe DN1 ajunge și la 50.000, între care o pondere foarte mare o au camioanele și mașinile grele.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...