Rămâi conectat

Ştirea zilei

Din această noapte încep lucrări de asfaltare la podul peste Mureș, de la intrarea în Alba Iulia. Se pregătește terenul pentru schimbarea rosturilor de dilatație

Ziarul Unirea

Publicat

în

În următoarele 2 nopți, traficul va fi restricționat pe câte o bandă, în zona podului peste râul Mureș de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș, pentru asfaltare. Aceste lucrări anunță o altă investiție care se va derula în zona respectivă, mai exact schimbarea rosturilor de dilatație ale podului.

Beneficiarii acestei lucrări sunt DRDP Cluj și Primăria Municipiului Alba Iulia, ținând cont că se vor desfășura lucrări de asfaltare și în Partoș, pe porțiunea dintre pod și biserica din cartier. Toate aceste operațiuni vor avea loc în cursul celor 2 nopți, pe câte un sens de mers, pentru ca traficul să nu fie grav perturbat.

Aceste asfaltări sunt lucrări premergătoare, care anunță o altă investiție extrem de importantă, cea de schimbare a rosturilor de dilatație, care va începe în cursul săptămânii viitoare.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a încheiat un contract în valoare de 522.800 de lei fără TVA cu singura firmă care s-a arătat interesată să execute lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație la podul pe DN1 peste râul Mureș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș.

Prin contractul încheiat, firma executantă – SC TKT Tehnologii și Tensionări în Construcții SRL trebuie să ofere 10 ani garanție pentru lucrare și se obligă să intervină de câte ori este solicitată pentru eventuale remedieri. Asta în condițiile în care numărul mașinilor care traversează zilnic județul Alba pe DN1 ajunge și la 50.000, între care o pondere foarte mare o au camioanele și mașinile grele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea