Rămâi conectat

Actualitate

Din 5 martie, la Cugir începe curăţenia de primăvară

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Pe agenda Primăriei din Cugir se află un Proiect de Hotărâre care va fi supus spre aprobarea Consiliului Local şi care are drept scop Declararea de interes public a campaniei „Curăţenia de primăvară în oraşul Cugir – 2012”. Perioada afectată acestei campanii de curăţenie ţine cinci săptămâni începând cu 5 martie şi se finalizează în Vinerea Mare a Paştilor, adică pe 13 aprilie şi cuprinde o largă paletă de activităţi care să conducă la asigurarea unui cadru igienic şi sănătos pentru populaţia oraşului. Programul de campanie este destul de amplu, cuprinzând 19 obiective ale oraşului, ceea ce înseamnă zona locuinţelor colective şi individuale, localitatea Vinerea, agenţii economici din oraş, bisericile şi cimitirele, instituţiile locale de învăţământ, parcurile, străzile, râul Cugir, canale colectoare etc.
Programul este construit pe activităţi specifice, perioade afectate curăţeniei, vizează tipul de participanţi mobilizaţi precum şi responsabilităţi ce revin cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici, primăria locală etc. Demersul, care merită salutat, conţine şi avertismente faţă de cei care nu se conformează acestui Program şi care potrivit prevederilor Regulamentului de Ordine publică şi Gospodărire Comunală pot fi sancţionaţi contravenţional.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea