Din 2019, românii ar putea avea nevoie de vize pentru Marea Britanie

Veşti proaste pentru cei care vor călători în Marea Britanie după 2019. Negociatorul-şef al Londrei pentru Brexit a declarat, în 28 septembrie, că Londra îşi rezervă dreptul de a introduce vize pentru cetăţenii din România, Bulgaria şi Polonia, peste doi ani.

Oficialul britanic a spus că, din moment ce Marea Britanie nu va mai face parte din Uniunea Europeană, îşi poate rezerva dreptul de a face schimbări în politica de migraţie.

ELIT

El a subliniat că nu va fi oprit total accesul muncitorilor din România, Bulgaria şi Polonia în Regatul Unit, dar că este posibil să existe unele schimbări.

Până acum, oficialii britanici au dat asigurări că situaţia românilor din Marea Britanie nu se va schimba după Brexit, însă nu s-a vorbit şi despre vize.

Mihail David - 2020

David Davis, negociator-şef pentru Brexit: Vom avea libertatea (n.r. – să introducem vize), nu vom mai fi membri ai Uniunii Europene, vom avea libertatea să schimbăm politica noastră de migraţie, aşa cum considerăm potrivit. Aşa cum am mai spus, acest fapt nu înseamnă că persoanele din ţările UE nu vor mai putea să vină în Marea Britanie, să lucreze în Marea Britanie, dar vom avea această libertate.

sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

spetsnaz 1 octombrie 2017 at 18:47

Alooo englezoii,….sant curios asa….si la musulmanii-jihadisti care va invadeaza,….le bagati vize ??? Aaaa,……cu aia nu va ține ??? Pai nu,…ca aia,…va dau peste bot,…azi maine va scot afara,…din tara voastra !!!

der gauleiter 2 octombrie 2017 at 8:39

@spetsnaz

Tu nu ai inteles nici acum ca tot scandalul asta cu brexitul a pornit numai dupa ce romanii au primit drept de munca in Marea Britanie si am fost folositi de imbecilul ala de Nigel Farage si de altii ca el pe post de sperietori ca le invadam regatul de kkt si ca or sa ramana someri ? Nu intelegi ca din aceasta cauza englezii (cu creierul spalat) ne urasc de moarte si cred ca tot raul din Marea Britanie ni se datoreaza noua roamanilor (suntem sistematic prezentati in presa insulara ca infractori, violatori, pedofili, etc, etc…) si noi drept rasplata ii pupam in continuare kur si stam in pozitie de drepti cand ambasadorul acestei tari de rahat ne da lectii de democratie. Mai mult decat atat sper ca ai citit in presa centrala ce s-a spus despre mutarea in Bucuresti a Agentiei Europene a Medicamentului si anume ca 85% din angajati isi vor da demisia sau se vor sinucide daca vor fi obligati sa se mutate de la Londra aici. Deci trage tu concluziile de rigoare.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...