Din 1 octombrie: În Ambulatoriul de specialitate din Alba Iulia se va deschide o sală de tratament

asistent-medical-600x600Din 1 octombrie în Ambulatoriul de specialitate de pe strada Muşeţelului, la etajul II, lângă lift, va funcţiona o sală de tratament unde pacienţii, care după ce au primit diagnosticul, pot urma tratamentul prescris de medic. Contra cost pacienţii vor putea beneficia de tratament injectabil. Sala de tratament este destinată tuturor persoanelor care au nevoie de tratament cât și celor care au fost externați din spita.

Sala de tratament a fost realizată pentru a veni în sprijinul pacienţilor care beneficiază de investigaţii medicale de zi, iar costurile sunt cele mai mici. Spaţiul pentru aceast sală a fost special amenajat, a beneficiat de lucrări de igienizare şi mobilier nou.

ELIT

„Am hotărât să deschidem această sală de tratament pentru pacienții care primesc tratament injectabil și care nu știu la cine să apeleze. Acest cabinet va funcționa de luni până vineri cu personal calificat. O asistentă a fost instruită special pentru a oferi aceste tip de servicii medicale. Pentru aceste tratamente nu există finanțare din partea Casei de Asigurări de Sănătate, dar am adoptat cele mai mici prețuri, mai mici decât cele pe care le practică cei care oferă servicii medicale la domiciliu”, a declarat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. 

Tarife practicate la la sala de tratament:

Efectuare injecție subcutanată – 5 lei

Efectuare injecție intradermică – 5 lei

Efectuare injecție intramusculară – 5 lei

Efectuare injecție intravenoasă – 10 lei

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...