Diana Mârza, manager SJU: „Florin Roman este deputatul care ne-a ajutat cel mai mult atunci când ne-a fost greu”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Florin Roman este deputatul care ne-a ajutat cel mai mult atunci când ne-a fost greu. Este omul care a fost mereu lângă noi, dar mai ales în perioada grea declanșată de pandemia COVID!

Aproape 500.000 de euro a însemnat donatia pe care ne-a adus-o de la Romgaz și cele 10 ventilatoare mecanice de la Ministerul Sănătății. Cu sprijinul lui Florin, Spitalul Județean Alba a devenit unul din primele centre naționale de testare în lupta cu COVID 19.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Când am avut nevoie de suplimentarea medicamentelor de tip Ramdesivir sau Plaqenil, Florin Roman ne-a sărit în ajutor. Sprijinul lui Florin Roman a fost de o mare însemnătate și în privința salarizării, când a modificat încadrarea la 30% a sporurilor pe ordonator principal de credite.

Extinderea ambulatoriului ar fi fost imposibilă fără ajutorul lui Florin, iar acum este din nou lângă noi pentru a continua modernizarea și dotarea spitalului județean. Pentru toate acestea, îi mulțumesc! Am credința ca și în viitorul mandat vom rămâne parteneri de încredere, pentru un obiectiv comun: sănătatea oamenilor din Alba!

Diana Mârza, manager al Spitalului Judetean Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419