Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dezbatere publică privind regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de REȘEDINȚĂ din Alba Iulia: Ce modificări sunt aduse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dezbatere publică privind regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de REȘEDINȚĂ din Alba Iulia: Ce modificări sunt aduse

Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului Alba Iulia a fost lansat în dezbatere publică, de către Primăria Municipiului Alba Iulia.

Principalele opinii, propuneri, sugestii și observații sunt următoarele:

– abonamente doar pentru autovehicule cu revizie tehnică în valabilitate
– utilizatorul să aibă domiciliul/reședința/sediul/punct de lucru pe proprietatea pe care se solicită locul de parcare
– parcări cu aprovizionare pentru spațiile comerciale
– abonamentele sa fie valabile și pentru autoutilitare mici, sub 3000 kg sarcină maximă autorizată
– abonamente emise pentru autovehicule înmatriculate în România
– actele de folosință pentru autohevicule încheiate în formă autentică
– abonamente pentru persoane juridice fără obligativitatea deținerii unui autovehicul
– atribuirea locurilor de parcare și persoanelor fizice și juridice care locuiesc sau își desfășoară activitatea într-o casă și nu au posibilitatea de a parca autovehiculul pe proprietatea respectivă

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în data de 07.10.2021, ora 14.00, în sala de ședințe a Direcției Programe, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, Strada Bucovinei, nr. 6, dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre și anexele aferente au fost afișate atât pe site-ul autorității publice, www.apulum.ro, AICI cât și la avizierul acesteia.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în scris, specificându-se articolul sau articolele din proiectul de act normativ în discuție, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, din Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură, sau în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected] până la data de 01.09.2021, ora 16.00.

Modalitatea de înscriere și luarea cuvântului: luarea cuvântului se face în ordinea înscrierii pe listă, la începutul dezbaterii publice. Timpul alocat luării cuvântului este de 5 minute pentru fiecare participant.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la dezbaterea publică, având asupra sa actul de identitate, respectiv dovada calității de reprezentant al persoanei juridice, după caz.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. 10, lit.b) din Legea nr. 52/2003, dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la luarea cuvântului și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție; la dezbaterea publică vor participa obligatoriu inițiatorul și/sau inițiatorii proiectului de act normativ din cadrul instituției sau autorității publice locale, experții și/sau specialiștii care au participat la elaborarea notei de fundamentare, a expunerii de motive, a referatului de aprobare privind necesitatea adoptării actului normativ propus și persoanele interesate care au făcut recomandări scrise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea