Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

DEZASTRU sanitar. Klaus Iohannis: „Peste 63.000 români au murit în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU sanitar. Klaus Iohannis: „Peste 63.000 români au murit în pandemie”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, vineri, la Palatul Cotroceni, că se va ridica starea de alertă la nivel național după 8 martie și a

„Se implinesc doi ani de la debutul pandemiei in care existenta noastra a fost modificata radical. Peste 63.000 de romani au pierdut lupta cu boala. Aceste cifre exprima multa suferinta, sunt reflectia unei tragedii.

Ultimii 2 ani au adus multe provocari care ne-au influentat in cele mai diferite moduri, de la izolare, la presiune pe sistemul sanitar, inchiderea scolilor, afectare economiei, diminuarea interactiunii sociale, toate au avut impact negativ. A fost o perioada de mari sacrificii pentru romani.

CITEȘTE ȘI: Starea de alertă NU se mai prelungește. Multe restricții vor fi ELIMINATE

Nu am fi putut razbi fara interventia autoritatilor care au gestionat o criza istorica. Azi putem vorbi de o noua etapa pentru ca au fost masuri eficiente de preventie adoptate de autoritati. In mod evident nu puteam reusi fara responsabilitatea cetetanilor care in marea majoritatate au inteles si au respectat regulile, le multumesc pentru acest lucru”, a declarat Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea