Desfiinţarea judeţului Alba – la „mâna” consilierilor judeţeni PDL

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba a prezentat ieri într-o conferinţă de presă răspunsul consilierilor judeţeni USL la solicitarea preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, de a renunţa la proiectul de hotărâre privind referendumul pe tema regionalizării. „Noi am cerut ca legea să fie respectată. Vă asigurăm însă că în septembrie regionalizarea va fi din nou pusă pe tapet, după dorinţele celor de la Cotroceni şi Palatul Victoria. Guvernanţii nu mai au soluţii pentru redresarea economică şi fac agitaţie acum cu regionalizarea. Noi suntem doar 14 consilieri judeţeni ai USL şi PDL are 18. În ultima şedinţă de CJ ne-am adresat direct consilierilor puterii pentru a-i determina să conştientizeze importanţa votului pentru referendum” a spus Dîrzu. „Desfiinţarea judeţului Alba este la mâna consilierilor judeţeni PDL şi ei trebuie să fie conştienţi de acest lucru. Noi vom vota sigur împotriva desfiinţării judeţului Alba”, a completat vicepreşedintele PSD Alba Ioan Florea. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

alexandru 21 iulie 2011 at 8:57

problema ta domnule florea ioan este urmatoarea: desfiintarea judetului inseamna ca nu vei mai putea fi niciodata director la apia, lucru de neconceput pentru un individ obisnuit sa foloseasca politica in scop personal.astfel vei fi nevoit sa faci politica din… pasiune si convingere….greu de conceput asa ceva nu florea?propozitii care includ cuvinte de genul: deficit, imprumuturi, dezechilibre bugetare, balanta, sunt evitate de oameni ca dumneata.am fost odata ca bulgarii, de ce nu am putea fi si ca grecii…important e sa ramana posturile de directori de deconcentrate……surpriza domnule florea, ele vor fi desfiintate in toamna spre disperarea voastra, vor ramane doar puncte de lcuru fara sefime…..urat scenariu pentru florea.

Dorin 21 iulie 2011 at 19:18

PSD Alba ma distreaza tot mai bine. Ionica cel Dirz refuza sa creada ca ii va lipsi, in curand, obiectul muncii…..miza pentru tinerele care invadeaza PSD-ul pentru tratarea crizei varstei inaintate de care sufera „liderii” sai… E nevoie de pasiune si convingere pentru sportul asta social, nu-i asa…
.Un mic detaliu: frustrarea si rutina conjugala nu e premisa unor proiecte importante pentru dezvoltarea comunitatii.

Adrian 21 iulie 2011 at 20:35

Domnulr Tlorea, Piticul Atomic,cand a fost chemat la Bucuresti pe post de „patranjel in zama”, a castigat un „purcoi” de bani nemeritati. Deci daca tot doresti referendum ce ar fii sa ii ceri Piticului Atomic sa finanteze acest referendum, si asa poate convingi pe Dumitrel sa il accpte.

Comentariile sunt oprite