Descoperire ȘOCANTĂ la doi pași de Caracal: Două cranii și fragmente osoase, găsite pe câmp. Dincă a fost de URGENȚĂ la sediul DIICOT

Paul Voicu - Primar 2020

Descoperire ȘOCANTĂ la doi pași de Caracal: Două cranii și fragmente osoase, găsite pe câmp. Dincă a fost de URGENȚĂ la sediul DIICOT

Gheorghe Dincă, cercetat de procurorii DIICOT pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, două tinere pe care le-a luat la ocazie, a fost dus la DIICOT cu duba, în această dimineață.Conform unor informații pe surse, la 35 de km de Caracal au fost găsite două cadavre.

Descoperire șocantă în Olt! Două cranii și mai multe fragmente osoase au fost găsite la doi pași de Caracal, anunță Antena3.

ELIT

UPDATE – Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pe rolul Parchetului s-a înregistrat marți seara un dosar penal pentru omor calificat, comis asupra a două sau mai multe persoane, după ce pe un câmp de lângă satul Mărgheni, comuna Brîncoveni, judeţul Olt, în zona cunoscută sub denumirea „ Odaia lui Soreaţă”, au fost găsite mai multe fragmente osoase şi două cranii.

„Ca urmare a aspectelor sesizate, o echipă operativă constituită din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi comisari de poliţie din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt, s-au deplasat la locul indicat, iar în urma cercetării locului faptei au fost găsite mai multe oase şi fragmente osoase, precum şi două cranii. În urma examinării macroscopice, medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Olt a apreciat că acestea sunt de natură umană”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Mihail David - 2020

Persoanele care au găsit fragmentele osoase au fost audiate şi s-a dispus o expertiză antropologică de către Institutul Naţional de Medicină Legală Bucureşti.

„În cauză se efectuează acte de urmărire penală cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R. Bucureşti şi Institutului de Criminalistă din cadrul I.G.P.P.R Bucureşti”, anunță aceeași sursă.

Satul Mărgheni e situat la 30 de kilometri de Caracal.

sursa: stiriepesruse.ro

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...