Derby “de Alba” în startul noii ediții a Ligii a 3-a! Pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – CSO Cugir, disputa orgoliilor

Unirea Alba Iulia și CSO Cugir, cele două rivale, sunt implicate în primul derby “de Alba” al turului Seriei a 9-a din Liga a 3-a, anunțându-se o confruntare a orgoliilor și ambițiilor, sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Cetate”, meciul ce deschide stagiunea.

Gruparea de sub Drăgana, poate cea mai liniștită dintre conjudețene, este o necunoscută din toate punctele de vedere, întrucât nu a mai jucat amicale în ultimele săptămâni, o noutate fiind împrumutul de la UTA Arad al tânărului portar Raul Opric (fiul de 18 ani al antrenorului Marius Opric).

ELIT

Este clar că în această dispută ce se anunță incendiară favorită va fi echipa cugireană, ce are în primul rând avantajul că nu a jucat în Cupa României, spre deosebire de “alb-negrii” ce au trăit emoțiile celor 120 de minute și loviturile de departajare din confruntarea cu CS Universitatea Alba Iulia.

Suntem decimați, afectați de probleme, dar în același timp obligați să strângem rândurile tocmai în aceste momente. Nicidecum nu ne doream să jucăm prelungiri și să acumulăm oboseală. Ne așteaptă un meci foarte greu contra Cugirului”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

Uniriștii sunt în dificultate evidentă câtă vreme Fetița va absenta (contractură musculară), accidentat este și Guț, iar probleme mai acuză Scrob și Bârdea (recuperabili). În plus, Selagea s-a retestat pentru COVID-19 (după ce primul test a ieșit neconcludent), fiind negativ, situație care l-a scos de la izolare pe Filip Morar. Singurul duel din sezonul anterior s-a terminat remiză, 1-1 pe “Cetate”, cu Șuteu egalând în minutul 90!!!

Dan HENEGAR