Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputatul PNL, Florin Roman: PSD atacă pe uşa din dos amendamentul „refuzi un loc de muncă, nu mai primeşti ajutor social”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD, Florin Manole, împreună cu deputatul Adrian Dohotaru, ales pe listele USR, a anunțat că s-a adresat Avocatului Poporului în vederea sesizării de către acesta a Curţii Constituționale în ceea ce privește modificarea Legii nr. 416 privind venitul minim garantat.

Vă reamintesc că în textul legii a fost adoptat și amendamentul pe care l-am depus alături de un alt deputat, prin care „refuzul unui loc de muncă duce la pierderea venitului minim garantat”. Încă de la momentul adoptării a acestei legi, care nu este împotriva celor care au cu adevărat nevoie de sprijin, ci împotriva leneșilor obișnuiți să trăiască din ajutoare sociale, am fost atacat de reprezentanți ai unor ONG-uri, în special în mediul on-line, uneori într-un limbaj suburban.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imediat după votarea legii, Ciprian Necula, reprezentantul unei asociații care își propune să apere interesele romilor, i-a cerut într-un stil, aş spune cu iz de ordin, deputatului PSD Florin Manole, să se ocupe de subsemnatul. Și ce să vezi?! A doua zi, deputatul PSD Florin Manole sesizează, la solicitarea acestui individ, instituția Avocatului Poporului!

Deși recunoaște, deputatul PSD Florin Manole a votat din „greșeală” legea în comisie și apoi pentru adoptare, în plen. Ca scenariul să fie complet, Ciprian Necula, reprezentantul asociației care apăra interesele romilor, îmi depune o sesizare la CNCD pentru discriminare, folosind ca pretext o postare în mediul on-line. Deputatul PSD susține că legea pe care a votat-o este nedreaptă și neconstituțională și chiar recunoaște că va încerca să o corecteze, adică să revină la vechile prevederi, probabil, care în opinia mea favorizează și leneşii, care stau în cârciumă pentru „a consuma” ajutorul social.

Solicit public conducerii PSD să se delimiteze de afirmațiile deputatului Manole, contrare votului dat în Camera Deputaţilor. Lipsa de reacție nu înseamnă altceva decât faptul că PSD a votat o lege, pentru ca mai apoi să desemneze un deputat să îi pună beţe în roate! Scandalos este și faptul că opțiunile strategice ale PSD sunt ordonate de către un ONG din Ilfov, care dă dispoziții parlamentarilor social-democrați. Sau e o cârdășie?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea