Deputatul PNL Florin Roman, cucerit de realizările primarului Mircea Hava: ”Merită să aibă cel mai mare salariu din țară!” – Vezi de ce

Întrebat, la conferința de presă pe care a susținut-o la PNL Alba, despre opinia sa privind faptul că în topul celor mai bine plătiți primari din țară se află, pe locuri fruntașe, edilii municipiilor Alba Iulia și Sebeș, deputatul Florin Roman a răspuns că aceștia, mai ales primarul Mircea Hava, își merită salariile:

”Nu cunosc salariile domnului Hava și domnului Nistor, tot ceea ce pot sa vă spun este că, potrivit legii, primarii municipiilor reședință de județ din România pot încasa un salariu de 13.050 de lei la care, în cazul în care acea unitate administrativ-teritorială accesează fonduri europene, iar Alba Iulia este primul pe țară în ceea ce privește absorbția de fonduri europene pe cap de locuitor, și asta nu o spun eu, o spune Banca Mondială, înseamnă că și salariul primarului ar trebui să fie tot primul pe țară, pentru că avem cea mai mare absorbție de fonduri europene pe cap de locuitor. Da, eu îmi doresc un primar care să fie bine plătit, care să-și facă treaba pentru comunitate și cred că primarul municipiului Alba Iulia, repet, pentru că are performanță, pentru că este cel mai bun din țară în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, merită să aibă un salariu foarte bun! (…) Vă repet, Banca Mondială a spus că Alba Iulia este campion în ceea ce privește atragerea de fonduri europene pe cap de locuitor. Din acest punct de vedere și din punct de vedere legal, primarul municipiului Alba Iulia, oricum se numește el, dacă a făcut treaba asta, trebuie să aibă un salariu corespunzător. Așa prevede legea!”, a declarat deputatul PNL de Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

stef 8 septembrie 2017 at 12:14

Si omul de rand de ce nu merita salarii si pensii marite?,cine va aduc voua veniturile,nu omul de rand?,veti muri cu cocolosul de bani in gat,nemernicilor.

Răzvan 8 septembrie 2017 at 12:29

Bunn… Și acum te ridici din genunchi… Te ștergi la.. . Drepți!!! Bravo… pe loc repaus!. Bună treabă.. Acum șterge un pic, unde ai pupat, cu șervețel uscat :))

apoliticul 8 septembrie 2017 at 14:31

Acum 3 ani ai dădeai carne la greu lui Hava.Acum îl preaslăvești.
Ce ți-e și cu fuziunile astea…
P.S. un lucru a rămas același : faptul că ești un papagal și nu da nimeni 2 bani pe ce spui tu.
Latri cat de tare poți doar,doar te baga și pe tine cineva in seama.
Apropo partidul din care faci parte e in moarte clinica.Mai faceți ceva cu el sau ai schimbați numele direct ?

mafalda 9 septembrie 2017 at 7:45

Centrul drasului arata jalnic. Si comunele devenite orase arata extraordinar.Este chiar bataie de joc.

bucurosu` 9 septembrie 2017 at 10:38

Da …mai piticut ! Asa e ! Primaru` de Alba, poate …. merita mai mult pt ceea ce a facut ! Da`….dac-o spui tu, este ca…o jignire pt el !!! Si pt noi !!!

ion 9 septembrie 2017 at 15:44

si acum dupa ce l-ai periat pupal sinC.R!HA,HA.HA

ion 9 septembrie 2017 at 15:45

cred ca i-ar placea

mike 10 septembrie 2017 at 2:24

Bai omuletule — banii aia imprumutati de la banca mondiala –cine-i va platii inapoi cu dobinda babana– mircea hava , tu–?? sau cel ce transpira muncind pe un salar de mizerie– Inconstientilor pina cind va mai jucati cu poporul ?— Nu cumva aspiri la primaria orasului ?? si vrei si tu sa maninci cu 10 guri –BALAURILOR NEHALITII CORNORATULUI!! Get out!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...