Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Negruț solicită primarului Hava iluminarea Stadionului Cetate din Alba Iulia: Oamenii fac sport în beznă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Da, sportul din Alba Iulia este în bezna indiferenţei din partea autorităţilor locale. Astăzi vom aborda, după cum vă puteţi da seama, o temă de care aleşilor locali le este cam teamă. Dacă nu s-a știut cum să se gestioneze finanţarea FC Unirea şi au existat unele suspiciuni în acest sens, asta nu înseamnă că trebuie îngropată o ramură sportivă cum este fotbalul.

Clement Negrut05Asta aţi facut, domnule primar! Aţi desfiinţat echipa fanion a oraşului prin neimplicare şi indiferenţă iar unii spun că, tocmai din răzbunare. Mult mai grav este că aţi îngropat şi speranţele locuitorilor din Alba Iulia de a mai vedea vreun meci al echipei lor de suflet.

O altă ramură de sport, atletismul, trăieşte doar datorită unor inimoşi oameni din domeniu. Ce să mai spun de box, haltere, rugbi, sporturi care acum mulţi ani aveau mulţi fani în Alba Iulia. Dar cu siguranţă, domnul Hava nu are niciun resentiment, nici o remuşcare că sub multiplele sale mandate a distrus sportul în Alba Iulia. Mai avem noroc cu echipa de baschet feminin a Universităţii şi din când în când cu câte un regal de şah.

Am observat în ultima perioadă, mai ales în presă, mai multe solicitări din partea unor cetăţeni, care, în speranţa că apropiatele alegeri vor pune suficientă presiune pe actualul primar, îi solicită acestuia rezolvarea unor probleme comunitare de care domnul Hava ar face abstracţie totală dacă nu ar fi an electoral. Cetăţenii speră ca până la alegeri să li se rezolve problemele deoarece, ştiu că Mircea Hava după ce se vede cu mandatul în mână uită de orice promisiune şi orice angajament faţă de cetăţenii acestui oraş.

Ideea cu sportul local aflat în beznă mi-a venit după un material din presa locală, realizat pe baza unei sesizări venite din partea unor cetăţeni care mai aleargă pe ceea ce a mai rămas din pista Stadionului Cetate. Oamenii se bucură că pot face mişcare acolo dar sunt obligaţi să alerge pe întuneric după lăsarea serii din cauza lipsei iluminatului. Cetăţenii îi amintesc foarte frumos actualului primar despre fabulosul buget alocat pentru iluminatul festiv de sărbători – 275.000 de euro – şi de zonele unde în mai multe rânduri ardea lumina de pomană.

Citește și Solicitare pentru Primăria Alba Iulia. ”Două becuri pe Stadionul Cetate, vă rugăm”

Sportul înseamnă sănătate, dreptul la sănătate este un drept stipulat în Constituţie. Considerăm că cetăţenii din Alba Iulia au nevoie de baze sportive moderne, au nevoie ca stadionul din Cetate să poată găzdui din nou spectacole sportive de cel mai înalt nivel.

Alternativa  pentru această latentă şi indiferenţă a actualului edil din Alba Iulia este Partidul Mişcarea Populară. Aşa cum ne spune şi numele încurajăm mişcarea şi sprijinim sportul. Veniţi alături de noi!

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea