Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Deputatul Florin Roman, despre REVOCAREA lui Vlad Voiculescu: „O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern „se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare”.

„Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, susţine el. Roman adaugă că este dreptul colegilor de coaliţie să nominalizeze un nou ministru, menţionând însă că Nelu Tătatu a confirmat că ştie ce are de făcut.

„Premierul Florin Ciţu are toată susţinerea PNL în decizia de a renunţa la ministrul Sănătăţii, dar şi la secretarul de stat, urmare a unui şir întreg de bâlbe ale celor doi. Dl. Voiculescu nu a înţeles că în guvern se joacă în echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare. Coaliţia de dreapta merge mai departe. O ţară şi o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei”, a scris, pe Facebook, Florin Roman.

El a adăugat că este important ca noul ministru propus să fie instalat rapid, „mai ales că pandemia încă face ravagii”.

„Este dreptul colegilor de coaliţie de a nominaliza noul ministru, însă, ca părere personală, nu e timp de noi experienţe nefaste! Unul a confirmat că ştie ce are de făcut…Nelu Tătaru!”, a conchis Roman.

Vlad Voiculescu va fi revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, premierul Florin Cîţu transmiţând miercuri preşedintelui Klaus Iohannis documentele necesare. Şi secretarul de stat Andreea Moldovan a fost eliberat din funcţie, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea