Ziarul Unirea

Deputatul Corneliu Olar solicită fonduri pentru repararea drumurilor din Munţii Apuseni

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

*Scrisoare d-lui ministru Ovidiu Ioan SILAGHI

 Aflându-mă în vacanţa parlamentară în Colegiul nr. 5 – Munţii Apuseni -Teiuş, judeţul Alba, în care sunt ales în calitate de deputat, la numeroasele mele întâlniri cu cetăţenii şi mai ales cu un număr mare de turişti din ţară şi străinătate, am reţinut nemulţumirile acestora cu privire la starea deplorabilă a drumurilor naţionale din zona Munţilor Apuseni, zonă calificată de turişti, ca o perlă a României.

ELIT

Ţin să menţionez drumurile naţionale care se află în situaţia menţionată mai sus: DN 75 – Turda – Mihai Viteazu – Ocoliş – Poşaga – Sălciua – Baia de Arieş –Lupşa – Bistra – Câmpeni – Sohodol – Vadu Moţilor – Albac, Scărişoara – Gârda de Sus, Arieşeni – Câmpani – Lunca;

DN 74 – Alba Iulia – Ighiu – Meteş – Zlatna – Bucium – Abrud – Ciuruleasa – Buceş – Brad;

DN – 74 C – Abrud – Roşia Montană – Câmpeni;

DN-1 R – Albac – Horea – Beliş – Călăţele – Huedin – Zimbor; Faţă de cele arătate mai sus, vă rog, ca la prima rectificare a bugetului, să alocaţi fonduri băneşti pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj – Secţia de drumuri naţionale Alba, în vederea intervenţiei de urgenţă pentru realizarea de lucrări de reabilitare a drumurilor menţionate mai sus.

Deputat Corneliu OLAR, Colegiul 5 Munţii Apuseni – Teiuş

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

13 Comentarii

cellini 2 august 2012 at 11:45

ai fi putut sa faci asta in 2008

x-factor 2 august 2012 at 11:46

Eventual si flori pe marginea drumurilor. Doar in vacanta a observat? Mare deputat are Muntii Apuseni. Extraordinar caracter. Perla de care vorbeste e cheala. S-a tuns cu drujba.Nu vrei si niste paduri gata de ras?

alex 2 august 2012 at 12:29

hopa iasa la rampa olaru…..aaaaaaa poi vin alegeri parlamentare.

fonoage 2 august 2012 at 13:32

dar din 2008 pe unde ai circulat d-le deputat ,sau ai fost orb?n-ai vazut starea deplorabila a drumurilor mentionate mai sus?dar la desele plingeri facute de noi ALEGATORII la starea drumurilor nationale si judetene de ce n-ai facut nimic pina acum cind mai ai doar 4 luni de mandat?

Focher 2 august 2012 at 14:09

Solicita duonul deputat ca se apropie alegerile si tare ar mai vrea inca un mandat,s-a trezit si el acuma pe ultima suta sa faca ceva ca pana acuma a fost ocupat cu gaterul!!!
Fripturistul!!!

da..da.. 2 august 2012 at 16:30

ce bulangiu….

alex 2 august 2012 at 19:11

lumea tot or sal voteze.ca doar asai romanu

Nelutu 3 august 2012 at 5:33

Daca e sensibil la opiniile motilor de ce nu a votat impotriva taierii pensiilor si salariilor acestora?
Dar nu mult timp trece si o sa fie membru USL,asa e in politica.

marcel 3 august 2012 at 7:10

A uitat Olar de drumul industrial de pe Corna, drum care duce și la cabana lui și a nepotului pe care le-au construit pentru a le vinde Goldului pe bani frumoși. Așa a considerat domnul Olar să sprijine mineritul de la Roșia Montană. Rușine-unde fusăși până acuma , mai ales când votași tăierea pensiilor?

Ovidiu 3 august 2012 at 9:04

Ceea ce nu pricepeti voi astia care le stiti pe toate, adica aveti raspuns la orice si din cate vad nu sustineti ceea ce el cere, vreau sa va spun ca este in primul rand politician si are tot dreptul sa o faca, chiar daca e un increzut si un ingamfat eu zic ca ceea ce face acuma e un lucru OK, poate reuseste acum ceea ce n-a reusit in 4 ani, nu se stie niciodata, lucrurile bune trebuie sustinute indiferent de unde ar veni ele.

ion 3 august 2012 at 10:25

PAREREA MEA DESPRE MOCANI.CEI MAI TICALOSI SI ORDINARI, EI L-AU DENUTAT PE HORIA SI S-AU INBOGATIT ACESTI TICALOSI, EI L-AU TRADAT PE IANCU,NENOROCITII BA DACA MERGEM SI MAI DEPARTE EI AU ARATAT ROMANILOR DRUMUL SPRE AURUL DI MUNTII ORASTIEI SI Apuseni LA unirea DIN 1918 AU FOST UN PROCET SUB 1 LA SUTA, EI L-AU DENUNTAT PE GENERALUL DABIJA IN 48 CARE TINEA SUS STEAGUL LUPTEI ANTICOMUNISTE.

gaga 3 august 2012 at 10:38

Ba gunoiule, tu de patru ani de zile, nu ai mai fost pe acasa? Ai plecat in 2008 la Bucuresti, cu ciuberele, si inca nu te-ai intors? Sau vorba celorlalti, iti mai trebuie inca un mandat? Poate peste ochi!?

marcel 4 august 2012 at 6:35

Să asfalteze domnul Olar și drumul pe Corna , acolo unde el și nepotului Jan și-au construit cabane pentru a le vinde Companiei Roșia Montană Gold Corporation pe miliarde . Așa va sprijini domnul Olar proiectul minier de la Roșia- Votali-l!

Comentariile sunt oprite