Deputatul Cornel Comșa a devenit tătic! Frumoasa lui soție, Olivia, a adus pe lume un băiețel

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Olivia, soția deputatului de Alba, Cornel Comșa, a născut un băiețel, miercuri, la Spitalul de obstetrică-ginecologie și pediatrie ”Regina Maria” din Brașov.

Băiatul se numește Mihai, are 3.5 kilograme și a primit, de la medici, nota 10 la naștere.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Nunta 2014 Cornel Comsa003”Nașterea copilașului a avut loc după un travaliu solicitant, dar bucuria, atât pentru Olivia cât si pentru mine, a fost completa si ne-a „topit” instantaneu. Băiețelul a fost toata ziua, joi, cu noi, si ne-a făcut să descoperim o alta dimensiune a afecțiunii si candorii. Este o minunăție, doar cei care au trecut prin astfel de momente ca părinți pot să înțeleagă”, a spus Cornel Comșa, fiind contactat de ziarul Unirea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru acest moment unic din viața oricărei persoane, parlamentarul s-a pregătit temeinic și a cerut conducerii Camerei Deputaților aprobarea pentru concediului parental pentru o lună, în perioada 4 mai – 4 iunie, când a estimat că soția sa va naște.

Deputatul neafiliat a atașat solicitării chiar și o copie a diplomei de absolvire a cursului de puericultură.

Cornel Comșa a precizat că și-a luat 15 zile de concediu paternal la care are dreptul orice tata în Romania

Parlamentarul a spus adio burlăciei în iulie 2014 când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia, o tânără frumoasă din Braşov. Cei doi şi-au unit destinele sub cerul liber, la Traseul celor Trei Fortificaţii din Cetatea Alba Carolina, iar cununia civilă a fost oficiată de însuşi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

10 Comentarii

scruiu 21 mai 2015 at 20:18

No freaking body cares. Stire platita.

Așa zis-a Burebista 21 mai 2015 at 20:23

Felicitări și la mai mulți copii!

Titi 21 mai 2015 at 22:46

Bună rapandula, meclă de golancă.

dolfi 21 mai 2015 at 22:52

nu ne pasa! nu ne intereseaza… mai bine o reclama la dero, sau la tampoane!

ian 22 mai 2015 at 7:56

Nu ar fi avut curaj sa nasca intr-un spital normal,pentru ca e las.

horea 22 mai 2015 at 8:46

Felicitari! Sa va traiasca!

vasi 22 mai 2015 at 8:50

Ba da uraciosi comentatori de serviciu are unirea. Ce aveti cu omul? Nici copil nu mai are voie sa aiba? Bravo, Cornele! E misto sa fii parinte, mare binecuvantare.

ilie de la uzina 22 mai 2015 at 8:59

draga vasi, daca nici un deputat al romanieivnu mai are incredere in sistemul sanitar romanesc,atunci e bai mare.liderii trebuie sa fie un exemplu pentru masele de cetateni.
oricum cea mai mare realizare politica a acestui domn este ca a devenit tatic.din 2016doar asta va mai face.

gogu 22 mai 2015 at 16:54

@ilie de la uzina-Oare cati alesi se trateaza in sistemul sanitar de stat,iar la nasteri, ce sa mai vorbim,este o „intrecere socialista”, se merge la cea mai renumita clinica,la cei mai faimosi doctori,daca aia a nascut in clinica x, eu merg la clinica y, ca-i mai rotunda ori mai inalta etc. este olecuta de sfidare a celor cu bani,dar vorba aia…”cine-i sef,pasarea-i canta,cine nu-i…sta si-o asculta”. PS-Legat de marile realizari politice ale lui Comsa,se pare ca a fost mult mai activ in parlament decat ceilalti „albanezi”,nu a facut minuni,dar a fost peste multi dintre cei aproape 600 de alesi,,nu-i cel mai bun,dar mult mai bun decat majoritatea!

gogu 22 mai 2015 at 16:57

Parca-i mai mandru decat dottore!

Comentariile sunt oprite