Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Deputatul Cornel Comșa a devenit tătic! Frumoasa lui soție, Olivia, a adus pe lume un băiețel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Olivia, soția deputatului de Alba, Cornel Comșa, a născut un băiețel, miercuri, la Spitalul de obstetrică-ginecologie și pediatrie ”Regina Maria” din Brașov.

Băiatul se numește Mihai, are 3.5 kilograme și a primit, de la medici, nota 10 la naștere.

Nunta 2014 Cornel Comsa003”Nașterea copilașului a avut loc după un travaliu solicitant, dar bucuria, atât pentru Olivia cât si pentru mine, a fost completa si ne-a „topit” instantaneu. Băiețelul a fost toata ziua, joi, cu noi, si ne-a făcut să descoperim o alta dimensiune a afecțiunii si candorii. Este o minunăție, doar cei care au trecut prin astfel de momente ca părinți pot să înțeleagă”, a spus Cornel Comșa, fiind contactat de ziarul Unirea.

Pentru acest moment unic din viața oricărei persoane, parlamentarul s-a pregătit temeinic și a cerut conducerii Camerei Deputaților aprobarea pentru concediului parental pentru o lună, în perioada 4 mai – 4 iunie, când a estimat că soția sa va naște.

Deputatul neafiliat a atașat solicitării chiar și o copie a diplomei de absolvire a cursului de puericultură.

Cornel Comșa a precizat că și-a luat 15 zile de concediu paternal la care are dreptul orice tata în Romania

Parlamentarul a spus adio burlăciei în iulie 2014 când s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Olivia Zaharia, o tânără frumoasă din Braşov. Cei doi şi-au unit destinele sub cerul liber, la Traseul celor Trei Fortificaţii din Cetatea Alba Carolina, iar cununia civilă a fost oficiată de însuşi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea