Deputatul Călin Potor – „candidatul ideal pentru Primăria Alba Iulia”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

„Sunt convins că domnul deputat Călin Potor este candidatul ideal pentru Primăria Alba Iulia, din partea PNL, pentru alegerile din 2012”, a declarat Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba, încercând să înlăture speculaţiile potrivit cărora între cei doi ar exista vreo concurenţă pe „candidaturi”. Totodată, Roman i-a întrebat public pe foştii colegi din PDL ai lui Călin Potor când au minţit: în campania din 2008, când l-au prezentat pe acesta ca un individ extraordinar sau acum, după ce i-a părăsit, şi-l prezintă în cele mai negre culori. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

jiji 18 decembrie 2010 at 7:50

Măi,d-le Roman ! ştim că v-a crăpa fierea-n tine dacă-şi depune vinitura aia de doctor candidatura în locul tău ! şi mai ştim că nu sunteţi de treabă nici unu. mai bun ar fi macaronarul…..hi hi hi

Dan 18 decembrie 2010 at 8:10

Tot lingau a ramas Piticul Atomic. A luat-o in brate cu candidatura lui la Primaria Albei,a cheltuit o gramada de bani pe articole la Unirea, unde se lauda mai ceva cum il va lauda popa in curte, iar acum sa nu il demisioneze Eutanasiu, mai da cate o limba pe unde poate.Sa auzim numai de bine, ca in cazul Piticului Atomic zilele ca vice la Partidul PeNaL din Alba ii sunt numarate, ca il ajunge traseitul Potor di urma!

viorel 18 decembrie 2010 at 19:57

Ca sa vedeti cat de bun e \domnu hava\ mergeti acum cand e zapada in orase din imprejurimi. ieri am fost in Cluj si a trebuit sa ajung pe cateva starzi , mult laterale. Era curat ca in palma. Dealtfel si de acolo pana aici in alba iulia erau orasele curatate. Cand am intrat in alba parca era in alta lume. Daca intri pe strazile princiale si laterale e la fel, DEZASTRU!!!!!! RUSINOS pentru a doua capitala!!!!

Dan 18 decembrie 2010 at 20:22

Pe tine draga Viorel te au tampit PeNaLi, si fii atent ca ai vedenii. Iti recomand un consult la un psihiatru, ca ai inceput sa vezi alte realitati, oricum sa stii ca consultatiile de specialitate de sanatatea mintala sunt gratuita!

Comentariile sunt oprite