Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Călin Potor a ratat preşedinţia Partidului Mişcarea Populară Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba Călin Potor a anunţat la începutul acestei săptămâni că va vota noul Guvern propus de Victor Ponta şi va pleca din partid. În urma acestei decizii, Potor nu a aşteptat să fie exclus din PNL şi îşi va da singur demisia, având şi discuţii cu Ioan Dîrzu pentru o eventuală trecere la PSD.

Vestea a ajuns şi la preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ care a spus că „oricând puteam sta la o discuţie cu Potor  să vină în PMP, poate era mai potrivit aici, puteam intra într-o discuţie vizavi de preşedinţia partidului la nivelul municipiului Alba Iulia”.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi, Negruţ a spus că Potor este cu două clase peste preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu şi crede că va prelua funcţia de preşedinte PSD Alba Iulia. „Eu îl respect pentru curajul pe care l-a avut”, a mai spus Negruţ, care ştie că mulţi vor ţinti funcţia de primar al municipiului Alba Iulia în 2016, dar „vom vedea care e mai bun ţintaş”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea