Deputat PNL Sorin Bumb: PSD vrea înlăturarea procurorului Lazăr ca să arate că deține controlul total asupra justiției

Apropierea datei la care Liviu Dragnea va primi sentința definitivă în dosarul de corupție în care a fost deja condamnat, face ca PSD să intre în justiție cu o violență asemănătoare celei cu care jandarmii au intrat în manifestanții de la mitingul anticorupție din 10 August. De altfel, evenimentele sunt legate și fac parte din aceiași strategie de subordonare a statului și justiției, ce are ca unic scop scăparea de pușcărie a lui Liviu Dragnea.

De data aceasta, cel luat la țintă de Todorel Toader – omul de paie al PSD, care face toate treburile murdare – este procurorul General al României, Augustin Lazăr. Un om de o extraordinară ținută morală și profesională, Lazăr, cu curajul pe care doar apărarea adevărului ți-l dă, a refuzat să facă jocurile PSD și a avut chiar “tupeul” să deschidă o anchetă asupra mineriadei jandarmilor din 10 August.

PSD a lansat o campanie de denigrare împotriva procurorului general al României și dorește înlăturarea lui pentru că nu se lasă corupt dar, mai ales, pentru a arăta că nu contează adevărul ci puterea politică. Întreaga campanie începută împotriva Porcurolului General ascunde un mesaj amenințător, de tip mafiot, pentru completul de judecată ce va trebui să prezinte sentința în cazul lui Dragnea peste doar câteva zile: îndrăzniți să-l condamnați pe Dragnea și va fi vai de voi! PSD vrea să demonstreze că deține controlul total al justiției si că nimeni nu scapă, putând fi schimbat, evaluat sau demis după cum interesul de partid o cere.

În plus, reprimarea violentă a mitingului anticorupție din 10 August, la care Jandarmeria a recurs la o violență ce nu s-a mai văzut de la mineriadele lui Iliescu din anii ‘90, vrea să le arate tuturor că PSD poate pune ciomagul pe cei care îndrăznesc să-l critice pe Dragnea, fără să pățească nimic. La mai bine de două săptămâni de la incident, singurul care a luat măsuri legale este Procurorul General, care a deschis o anchetă, dar care, surpriză…, este acum evaluat de Todorel Toader!

Din aceiași strategie de intoxicare face parte și episodul scrisorii lui Rudolph Giuliani. PSD vrea să arate că până și America e de partea lui Dragnea și merge până acolo încât îl sacrifică pe ambasadorul român în SUA, nimeni altul decât cel care, acum câțiva ani, era văzut drept candidatul PSD la Președinția României. Pe linia diplomației, grotescul merge și mai departe, Iordache “altă întrebare”, cel care a lansat asaltul asupra justiției cu Ordonanța 13, fiind pus să le țină lecții de promovare a justiției diplomaților reuniți la București pentru întrunirea anuală.

O să aflăm probabil, în următoarele zile, câte milioane de euro s-au plătit și de către cine, firmei de lobby a lui Rudolph Giuliani, ca să semneze acea scrisoare penibilă dictată de la sediul PSD din București. Tocmai de aceea, manifestările PSD nu trebuie să mai sperie pe nimeni. Sunt doar ultimele zvâcniri ale unui sistem mafiot, îngrozit că totul se va termina în mai puțin de două săptămâni, o dată cu condamnarea definitivă a lui Dragnea.

BUMB Sorin Ioan

Deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

marius 29 august 2018 at 16:43

Bla, bla, bla. Cand ai semnat protocoale in afara alegii e normal sa te trezesti pe margine. Chiar credeti ca va avea de suferit institutia pe care o conduce? Eu ma indoiesc.!!
ps. Daca ai fost resuscita odata si ai trait la nivel inalt nu e suficient? Domnia sa a uitat ca doar sinele sunt paralele.

apoliticul 29 august 2018 at 17:32

Lazar la brutarie…

Cetateanul 29 august 2018 at 17:52

Ha , ha, ha , va cam tremura nadragii , frica mare dupa d-na K urmeaza dl si pb incepe sa functioneze justitia si la Alba mai ales in interesul cetateanului si a democratiei .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...