Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”România lovită de pesta porcină, guvernul gafelor de Dănciloză”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bilanțul Guvernului Dăncilă, unul care s-a vrut să mai șteargă din imaginea dezastruoasă, s-a transformat într-un bilanț al…gafelor, semn că Dănciloza este o boală grea.

Toți s-au molipsit de la prostia Veoricăi, din Videle. Un secretar de stat ne-a spus cum stă treaba cu “Centenarul pe tricoaie”. Fifor a dat cu mucii-n fasole, vorbind de rachetele balistice de la Deveselu, secretara de la Teleorman, a făcut zob imaginea poliției după scandalul plăcuțelor, ministrul Învățământului, a folosit iar “regionalisme”, încurcând acordul între subiect și predicat:”Manualele școlare este un subiect intens”.

Domnișoara de la Tineret îi îndeamnă pe sportivi la “dietă”, ca pe vremea lui Ceaușescu, iar Șova de la Transporturi se laudă cu câte hârtii a semnat. Daea distruge industria cărnii din România, iar pesta porcina este necontrolabilă.

Cireașa de pe tort tot Vio a rămas, care a greșit semnul minus, iar în mintea ei, deficitul de 3,2 miliarde este pe plus. Și stați că încă nu a ieșit la raport Dănuț Andrușcă, tăntălăul ăla care este ministru al României! Voi ce ziceți, vor avea curajul să-l scoată în fața românilor pe Andrușcă?

Din păcate, bufonii au ajuns să conducă România. Mai indrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea