Deputat PNL Florin Roman: ”România lovită de pesta porcină, guvernul gafelor de Dănciloză”

Bilanțul Guvernului Dăncilă, unul care s-a vrut să mai șteargă din imaginea dezastruoasă, s-a transformat într-un bilanț al…gafelor, semn că Dănciloza este o boală grea.

Toți s-au molipsit de la prostia Veoricăi, din Videle. Un secretar de stat ne-a spus cum stă treaba cu “Centenarul pe tricoaie”. Fifor a dat cu mucii-n fasole, vorbind de rachetele balistice de la Deveselu, secretara de la Teleorman, a făcut zob imaginea poliției după scandalul plăcuțelor, ministrul Învățământului, a folosit iar “regionalisme”, încurcând acordul între subiect și predicat:”Manualele școlare este un subiect intens”.

ELIT

Domnișoara de la Tineret îi îndeamnă pe sportivi la “dietă”, ca pe vremea lui Ceaușescu, iar Șova de la Transporturi se laudă cu câte hârtii a semnat. Daea distruge industria cărnii din România, iar pesta porcina este necontrolabilă.

Cireașa de pe tort tot Vio a rămas, care a greșit semnul minus, iar în mintea ei, deficitul de 3,2 miliarde este pe plus. Și stați că încă nu a ieșit la raport Dănuț Andrușcă, tăntălăul ăla care este ministru al României! Voi ce ziceți, vor avea curajul să-l scoată în fața românilor pe Andrușcă?

Din păcate, bufonii au ajuns să conducă România. Mai indrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Ilie 6 august 2018 at 9:25

Domnule Roman poate ar fi mai bine sa va preocupe Pesta Porcina sau inundatiile din judet mai mult decat gafele celor de la guvernare. Tipic dumneavoastra…nu avem ce sa va cerem mai mult,

mike 7 august 2018 at 7:25

Ilie — te supara REALITATEA?? — Sa taci din gura sa, nu faci nimic sa stai cu mainile in jep sa te uiti cum tara e pe tobogan gata sa-si rupa gatul — polititica , nepolitica cind omul e pe punctul de inec trebuie ajutat nici decum sa-i dai lectii de inot– Se duce tara de rapa suntem de rasul curcilor ne taiem craca de sub picioare — dar aplaudam, ca vezi doamne sunt baietii nostri — nu conteaza din ce partid fac parte — prostii trebuesc dati la o parte in cel mai bun caz la sapa–

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...