Deputat PNL Florin Roman: PSDragnea nu spune câți criminali, violatori și tâlhari zburdă liber pe străzi

La finele anului trecut am adresat două interpelări miniștrilor de Interne și Justiției, referitoare la situația beneficiarilor regimului compensatoriu care au comis noi infracțiuni, în special violente. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ales să se spele pe mâini, precizând în răspuns că la nivelul Ministerului de Interne nu există o asemenea statistică.

Asta, deși, zi de zi, presa locală din țară prezintă o nouă dramă în care românii cad victime ale criminalilor, violatorilor și tâlharilor eliberați de Tudorel Toader și Liviu Dragnea, pentru a-i scăpa la pachet și pe corupții lor. Ultimul caz, al violatorului recidivist de la Oradea vine să confirme, din păcate, că acești infractori violenți sunt scăpați de sub orice control.

ELIT

Deși am adresat aceeași interpelare și ministrului Justiției, Tudorel Toader, acesta a refuzat sa răspundă în termenul legal.

Nu este pentru prima dată când respectarea legii este facultativă pentru Tudorel Toader, preocupat de amnistie
și grațiere, nu de infractorii eliberați mai repede de el, prin regimul compensatoriu și care lovesc zi de zi, in România și de victimele lor.

Fenomenul de violență stradală este amplificat de lipsa patrulelor mixte polițiști-jandarmi din stradă, urmare a pensionărilor masive de la nivelul MAI.

PNL solicită de urgență ministrului Carmen Dan să vină în fața parlamentului și să explice măsurile luate de
minister pentru protejarea populației în fața valului de infracțiuni violente comise de recidiviștii eliberați de PSD-ALDE.

Este oricum deja prea târziu, pentru că ministrul Dan este incapabil să gestioneze situația. Iar România a devenit raiul infractorilor care ucid, violează și tâlhăresc.

Vicepreședinte PNL, deputat Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

toto 9 ianuarie 2019 at 17:31

Sunt ,cam aceiasi de pe vremea lu Macovei si Pruna.

Comentariile sunt oprite