Ziarul Unirea

Deputat PNL Florin Roman: ”PSD fură minim 840 de lei de la pensionari”

Dacă Guvernul PSD-ALDE ar fi respectat pensionarii și ar fi indexat pensiile de la 1 ianuarie 2018, așa cum prevede legea, punctul de pensie ar fi trebuit să crească încă de la începutul anului de la 1.000 lei la 1.070 lei. Acest lucru nu s-a întâmplat și PSD a mințit pensionarii, invocând volumul mare de muncă pentru recalculare.

La ora actuală, calculând o pensie la 1.000 de lei, la valoarea punctului de pensie din momentul de față, și înmulțind cu 12 ajungem la suma de 12.000 de lei pe care ar fi trebuit să o primească un pensionar pentru toată perioada anului 2018. Dacă am înmulți, însă, punctul de pensie cu 1.070 lei, cât ar fi trebuit să fie legal, suma totală primită trebuia să fie de 12.840 lei. În concluzie, având în vedere că prorogarea a fost amânată de PSD cu 6 luni și raportându-ne la punctul de pensie, constatăm că unui pensionar i se fură din buzunar minim suma de 840 de lei.

ELIT

În ceea ce privește pensia minimă situația este la fel gravă. Dată fiind prorogarea creșterii sale cu 6 luni, minusul este de 720 de lei!

În acest an, nici un pensionar nu va primi un leu în plus la pensie. Indexarea din iulie este de fapt o scădere, ca urmare a prorogării acestor termene de către coaliția PSD-ALDE.

Cei care vin și spun acum că vor crește pensile, în realitate mint! De asemenea, trebuie subliniat faptul că nu este prevăzut nici un leu în buget pentru alte creșteri! Din păcate, PSD minte și fură din banii celor care au muncit cinstit în această țară!

Mai îndrăzniți să credeți în PSD?

Florin ROMAN, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Radu Tuhuț: Apel către Guvern pentru includerea proiectelor de modernizare a drumurilor din Apuseni în Planul de Redresare și Reziliență!

Am solicitat Guvernului României să includă proiectele de modernizare, asfaltare și reparare a drumurilor din Munții Apuseni, DN74, DN74A și… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

18 Comentarii

albaiulian 28 februarie 2018 at 13:31

Domn’ „deputat shaorma” ca asa am inteles ca ti se spune mai nou in Parlament.

P 28 februarie 2018 at 15:33

Pitice si aici te pricepi?

Giu 28 februarie 2018 at 15:46

DA! Decat sa credem vreodata in PNL(PDL) mai bine credem TOATA VIATA in PSD!
Niciodata nu vom vota PDL(PNL)! NU mai vrem Predoiu, Blaga, Boagiu, Boc si alti PDL-isti in fruntea tarii!!

1 28 februarie 2018 at 16:41

Uni zic ca inteligenta este direct proportionala cu inaltimea.

2 28 februarie 2018 at 17:22

Vad ca te pricepi la matematica,pe vremea lu base-boc,oare la ce te pricepeai?

Matematica e grea 28 februarie 2018 at 18:07

Bai Shaormistule, 6 luni x 70 de lei = 420 de lei.
Nu te poți abține…

pedelistul ...liberal 28 februarie 2018 at 19:15

Mai….matematrixule, ar`metica e grea baih ! Mai ales pt piticii atomici ….!

george 28 februarie 2018 at 19:22

Vai de ea aritmetica si de ai nostri conducatori. Cu conducatorii astia nu e de mirare ca tara asta a ajuns unde a ajuns.

albaiulian 28 februarie 2018 at 21:00

„Deputatul Șaorma” și apucăturile funariote

Unul dintre cei mai penibili deputați, pretins ziarist (?!), un soi de „țuțer” al unor ștabi locali care l-au plantat, în vremurile de glorie, prin diverse consilii de administrație ale unor companii de stat, face periodic diverse nefăcute. A făcut greva foamei între două mese și și-a proclamat victoria obținerii unor fonduri de la buget pentru un monument. L-au rușinat ziariștii spunându-i că banii cu pricina fuseseră alocați de Guvern cu o săptămână înainte de cele 25 de minute de „greva foamei” anunțată de pofticiosul deputat.

Conflictul, pe arborarea drapelului național

Recent, s-a lăudat cu o propunere legislativă privind arborarea drapelului național. A făcut-o prost, inutil și ilogic. Astfel, Legea nr. 75/1994, în vigoare de aproape 24 de ani, dispune la articolul 3:

„Drapelul României se arborează temporar:

a) cu prilejul zilei naționale a României și al altor sărbători naționale, în locurile publice stabilite de autoritățile locale;”

Propunerea deputatului „Șaorma” vizează însă articolul 2, ce reglementează arborarea permanentă a drapelului național. Mai exact, dacă aberația ar deveni lege, ar rezulta următorul text:

„Drapelul României se arborează în mod permanent: […]

e) Pe arterele principale de circulație, cu cinci zile înainte de 1 Decembrie.”
_http://www.cdep.ro/proiecte/bp/2017/300/40/5/pl96.pdf

„Senatul a respins absurditatea”

Curat Caragiale, coane „Șaorma”! Să fie permanent, dar cu cinci zile înainte. Cu alte cuvine, deputatul cel viteaz propune, pe de o parte, ceea ce este deja reglementat de 24 de ani, iar pe de altă parte introduce o inepție originală a permanentului cu termene stricte. Senatul a respins absurditatea. Au urmat două reacții ridicole: întâi autorul penibilei propuneri a relansat teoria vinderii Transilvaniei către unguri, iar mai apoi, cel mai insolvent moderator tv, la emisiunile căruia cască de plictiseală și cameramanii obligații să-l filmeze, a răcnit pițigăiat ceva despre trădare națională. Celor doi nătărăi, dar și celor care s-au repezit să înghită gălușca propagandistică nu pot să le spun că s-au făcut, încă o dată, de râsul curcilor. Imaginația lui „Șaormă” e, totuși, mult mai săracă față de cea a ilustrului său înaintaș, cel cu vopsitul tricolor al băncilor din parc.

„Nu ne-am luptat pentru jucării” – Avram Iancu” a scris senatorul PSD Șerban Nicolae pe Facebook.

Duca 2 martie 2018 at 11:41

„Curat Caragiale”, coane…, de adevarat, si daca nu stiati, ca piticut are un hobby, dus pana la obsesie, s-a”indragostit de „Agamita Dandanache”, cu care se aseamana, ca amandoi sunt niste profitori fara scrupule, si dorea teatru in Alba-Iulia sa-l joace pe scena, dar nu a fost „inteles”, asa ca il joaca unde poate, in casa, pe strada, la Sediul PNL, si mai ales in Parlament!

marius 1 martie 2018 at 7:54

Te legi te orice, mai putin de dragostea voastra -DNA.
PS. Au mai ramas pe bulevard cativa copaci. Unii dintre ei au si crengi groase.
PS1. Pentru amuzamentul lor, imparatii aveau la curte clovni. Azi PNL-ul are clovni pentru amuzamentul nostru. Cu asa oamenii ce sanse mai are PNL-ul la viitoarele alegeri?
E clar, cu cat partidul este mai mic, cu atat mai mici sunt oamenii sai.
Slaganul PNL-ului ,, Daca suntem mici nu ne vede DNA-ul, daca suntem pitici ne vede Alba ca Zapada ,,. Din nefericire, pe Domnul Roman il vede doar ZAPADA.

eneea 1 martie 2018 at 8:45

Oare sunteti obligati sa publicati minciunile piticului ?

pedelistul ...liberal 1 martie 2018 at 9:15

Ce-i drept e drept ! Albaiuliene si marius, aveti dom`le dreptate ! Piticutu-i piticut in orice intreprinde ! E intotdeauna cam tot al doilea ! Ori …al treilea …???

popica 1 martie 2018 at 9:24

Bai shaorma, esti masochist? Ca de inteligenta nu poti fi acuzat.
Cat de prost trebuie sa fie cineva, sa iasa tot timpul in fata si sa spuna numai prostii? Cand ti-ai auzit ultima data „colegii” vorbind. Pe Peres, de exemplu?

vitan sandu 1 martie 2018 at 12:11

Ma gandesc ce belstem pe judetul Eroilor Horea, Closca, Crisan, Avram Iancu! Sa aiba parlamentari precum peres (tacutul senatului), olar (lacrimi de crocodil pt ca motii nu mai au lemne de foc dupa ce el s-a imbogatit din padurile Apusenilor), roman grevistul infometat!

jon 1964 1 martie 2018 at 19:00

Vai!!,chiar credeti ca pnl se dezice de moravurile pdl?Mircuta sef la Selimbar mana dreapta a lui Turcana si Johanis(a-ti observat mafioata de turcana mai nou o lasa pe analfabeta de Gheorghiu sa vorbeasca),astia nu renunta la ciolan.Va intreb asa ca simplu muritor de rand:a-ti mai auzit ceva de dosarul mafiotului Videanu?????????alooooo Kovesi come stato?

Adrian Negrea 1 martie 2018 at 22:05

D-le Roman ,nu sunt un sustinator al dv-stra dar in cazul asta va dau perfecta dreptate in legatura cu pensia. Olguta e buna la o sera de flori ca la minister nu -i de nici o treaba …

marius 2 martie 2018 at 9:11

Va dati seama, stimati cititori, deoarece nu s-a aplicat marirea punctului de pensie din mai 2016, cat au pierdut pensionarii. Jos cu Ciolos, jos cu cei care l-au sustinut.
Ps. Tacerea daca nu micsoareaza raul, nu face nimic pentru a-l spori.- nu e cazul Atomistului

Comentariile sunt oprite